Munkába járás 125ccm motorral?
én 50ccm-s mocival járok, 13 oda 13 vissza...
Benzinbe olcsó, biztosítás nem tétel, műszaki nem kell.
Szezon... hát én nekem -11 fok a leghidegebb amibe nyomattam, de amíg nem jeges az út és -3-nál nincs hidegebb szerintem lehet bírni 60-s tempoig.
Én a második szezont taposom egy ötvenes 4t robogóval a suliig és vissza. Napi 22km. Relatív, hogy neked mi a beöltözés, nekem overál, vastag kabát,bakancs símaszk és dupla kesztyű. Olyan 0 fokig nincs semmilyen kellemetlen érzésem, nem fázom. Negatív tartományban jönnek a gondok, pl a sisakra ráfagy a pára. Egyébként nálam a kesztyű volt a gyenge láncszem sokáig, aztán vettem egy nagyobb méretű vízálló vastag kesztyűt és alá veszek egy másik polár kesztyűt.
Anyagilag nekem megéri, gyorsabb mint a távolsági busz és a villamosozás.Esetemben ugyan annyi a motorozás és a tömegközlekedés költségekben, de felnőtt esetén jóval olcsóbb a motorozás, mivel nekik nincs 90%-os távolsági bérletük és diák helyi bérletük.
Nem ismerjük a tűrőképességedet, sem a motorozási készségedet, a járműved állapotát, de még a 20 oda-20 vissza távolság körülményeit sem.
A jelenlegi időben még megvalósítható(nak tűnik) a motorozás, de, mi van, ha januári reggelen egy arasznyi hóra és mínusz 15°C-ra ébredsz?
Ha még nem jártál munkába motorral, akkor NE ezzel kezd az új évet.
Az anyagiakra ugyan az érvényes, mint az első mondatban leírtakra.
Rajtad kívül, senki nem képes megmondani, hogy mivel jársz jobban, Te is csak akkor ha majd kipróbálod.
De szerintem hagyd tavaszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!