A nyáron meglesz motorra a jogsim és évvesztés miatt most megyek 8. osztályba. Az osztályfőnököm engem kimondottan nem szeret -amibe tud beleköt- és nem szeretném hogy ebbe is belekössön. Régebben egyszer elmentem biciklivel -Hozzáteszem, szomszéd falú, kb. 3km. Akkor kaptam érte egy osztályfőnökit, mert hogy a házirendben benne van, hogy azért kapjuk a bérletet, hogy azzal menjünk. (Arra hivatkozott, hogy ha útközben valami történik velem akkor az az ő felelősségük, (régen apámék mehettek biciklivel, egy kis tesztet kellett kitölteni és kaptak egy jogosítvány szerű igazolást.)). Ez motorral is így van?
Szarjál bele az ozstályfőnökibe, hidd el, senkit soha nem fog érdekelni, hogy neked 8.-ban volt egy osztályfőnökid, mert motorral mentél az iskolába... szüleid meg gondolom nem fognak ebből nagy ügyet csinálni.
2016. jún. 30. 13:19
2/6 anonim válasza:
Gondolom, szülői engedéllyel motoroznál. Ebben az esetben ha az osztályfőnöknek nem tetszik, szólsz a szülőknek, és ők megbeszélik vele.
2016. jún. 30. 13:34
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, szülői engedéllyel.
Köszönöm a válaszokat. :)
2016. jún. 30. 13:43
4/6 anonim válasza:
Nálunk az egyik 8.-as (ebben az évben ballagott el) motorral jött minden nap,csak leparkolta a kocsikhoz. Ő sem a tanárok kedvence,minden alsóst megver. :D Ez meg röhejes,hogy azért ad osztályfőnökit,mert biciklivel jöttél. xDDD Emlékszem,nekem is volt egy ilyen ofőm,ott ültem az első padban,látja,hogy nem beszélek,erre rámszólt,hogy ne bezéljek,mert az egyik kedvence beszélt. :D
2016. jún. 30. 14:08
5/6 anonim válasza:
Ezt nem értem.
Mi általános iskolába nem kaptunk bérletet és nem a tanárok "vigyáztak" ránk, míg suliba/haza értem.
Nyugodtan menj motorral.
2016. jún. 30. 14:43
6/6 anonim válasza:
Kinek mi köze hozzá, hogy mivel jársz iskolába?? Ilyet sosem hallottam még!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!