Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Álltalános iskolába járás...

Álltalános iskolába járás motorral?

Figyelt kérdés

A nyáron meglesz motorra a jogsim és évvesztés miatt most megyek 8. osztályba. Az osztályfőnököm engem kimondottan nem szeret -amibe tud beleköt- és nem szeretném hogy ebbe is belekössön. Régebben egyszer elmentem biciklivel -Hozzáteszem, szomszéd falú, kb. 3km. Akkor kaptam érte egy osztályfőnökit, mert hogy a házirendben benne van, hogy azért kapjuk a bérletet, hogy azzal menjünk. (Arra hivatkozott, hogy ha útközben valami történik velem akkor az az ő felelősségük, (régen apámék mehettek biciklivel, egy kis tesztet kellett kitölteni és kaptak egy jogosítvány szerű igazolást.)). Ez motorral is így van?

//remélem jó helyre soroltam be és érthető volt.

2016. jún. 30. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Szarjál bele az ozstályfőnökibe, hidd el, senkit soha nem fog érdekelni, hogy neked 8.-ban volt egy osztályfőnökid, mert motorral mentél az iskolába... szüleid meg gondolom nem fognak ebből nagy ügyet csinálni.
2016. jún. 30. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, szülői engedéllyel motoroznál. Ebben az esetben ha az osztályfőnöknek nem tetszik, szólsz a szülőknek, és ők megbeszélik vele.
2016. jún. 30. 13:34
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, szülői engedéllyel.

Köszönöm a válaszokat. :)

2016. jún. 30. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az egyik 8.-as (ebben az évben ballagott el) motorral jött minden nap,csak leparkolta a kocsikhoz. Ő sem a tanárok kedvence,minden alsóst megver. :D Ez meg röhejes,hogy azért ad osztályfőnökit,mert biciklivel jöttél. xDDD Emlékszem,nekem is volt egy ilyen ofőm,ott ültem az első padban,látja,hogy nem beszélek,erre rámszólt,hogy ne bezéljek,mert az egyik kedvence beszélt. :D
2016. jún. 30. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem.

Mi általános iskolába nem kaptunk bérletet és nem a tanárok "vigyáztak" ránk, míg suliba/haza értem.

Nyugodtan menj motorral.

2016. jún. 30. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Kinek mi köze hozzá, hogy mivel jársz iskolába?? Ilyet sosem hallottam még!
2016. jún. 30. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!