Swift 1. 0 motorral mennyit fogyaszt munkába kellene átlagban 80-90 km/h?
Nem biztos hogy közmunkás....
Szerintem leszarja az autókat, csak az a lényeg neki hogy legyen négy kereke és guruljon...
Kérdésedre válaszolva: olyan 6 liter körül....
Egyébként jó választás a Swift, olyan egyszerű a felépítése hogy szinte nem tud elromlani de ha el is romlik, fillérekért adják hozzá az alkatrészt!
Miért fillérbszó te szerencsétlen, ha érdekli hogy a nehezen megkeresett pénzét a benzunkutasnak adja, vagy inkább magára vagy a családjára költi?? Miért van itt ennyi totál retard ember? Az ilyenek mint te x adatt jövedelemből nem sokra viszik az életbe, mert kit érdekel ez, kit érdekel az, aztán nem marad a végén zseton, ha meg marad is több is maradhatna.
Amúgy valami kis régebbi renault 1.5 dci gépet vennék a helyedbe, 80-90-el 4l-ből simán eljársz, és mégse fapad mint egy swift.
Nettó életveszély.
Magára,-és másokra nézve is.
Mindemellett szerintem egy sikertelen balfék aki ilyen turmixgépekkel bohóckodik az utakon!
Pontozzatok le,kis életművészek!😂
Hagyjuk már ezt a süket dumát hogy olcsó az alkatrész hozzá!
Nekem volt suzukim és nagyon drága volt minden hozzá. Egy szélvédő csere pont duplája volt mint más hasonlóhoz.
A fékerőszabályzó is horror áron lett cserélve.
Ráadásul 7-9 litert megette mindig, a szervizben meg kiröhögtek vele, hogy csak nem hiszem el amit reklámoznak róla.
A kipufogó is szét rohadt 5 éves korára. A partneremnek 13 évesen kellett hátsó dobot cserélni csak.
Nekem aztán dicsérhetik a suzukit , akkor is egy primitív szar valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!