Neten hirdetem az autóm, erre fel hívott az egyik autókereskedő nagy cég (AAA) képviselője, hogy küldenek valakit és elvinnék az autót. Ilyen létezik? Meg lehet bízni az ilyenekben?
Figyelt kérdés
2019. dec. 22. 15:43
11/15 anonim válasza:
Szevassz Eszter!
Megint unatkozol?
12/15 anonim válasza:
Én eladtam nekik, és aláírtam, hogy ha valami baj van az autóval teljes felelősséget vállalok plusz fizetem a lakáshitelt meg ha kell nevemre veszek mindenkit és hamis házasságot is kötök zöld káetyáért.
13/15 Nyakasparasztgazda válasza:
Szeretném latnit a kocsidat... Hirdetés linkjét küldd el privatban légy szíves
14/15 anonim válasza:
Ne hozd zavarba szegényt, kamuzott már G és H Astráról is, most olvashatja vissza a saját kérdéseit, hogy melyikkel vergődött többször.
15/15 anonim válasza:
Én is ugyanazt átéltem mint a 6-os válaszoló. Csak én rendőrt is hívtam, mert nem adták vissza a kulcsot.
Kerüld őket nagy ívben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!