Utvonal tervezés maximum sebesség beállitással létezik még?
Figyelt kérdés
Volt egy wayteq gps-em be tudtam állítani a max sebességet de sajnos tönkrement online, vagy telefonra lenne olyan program ami tudja ezt a programot? Igo volt rajta ha jol emlékszem2019. dec. 9. 22:09
1/5 anonim válasza:
Ha Igo volt rajt, akkor tölts le telefonra Igo-t, szerinteem van. De miért jó, ha tudsz beállítani maximum sebességet?
2/5 anonim válasza:
Mire kell a naviba a max sebesség? Azért, hogy pontosabban találja ki, hogy mennyi idő alatt fogsz odaérni, vagy azért, hogy elkerülje az autópályákat? Mert utóbbit a Google Mapsben is be lehet állítani.
3/5 anonim válasza:
Minden naviban be lehet állítani, hogy elkerülje az autópályákat, autóutakat / fizetős szakaszokat.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom erre való-e, esetleg arra tudok gondolni, ha beállítod pl 120-ra a max sebességet, akkor nem szól folyton, hogy túllépted a megengedett sebességhatárt, ha 90es táblánál 90 felett mész.
5/5 A kérdező kommentje:
Azért szerettem a régi navim mert ritkán kellett hosszú távon vezetnem, de a kisteherautóm nem akarom legyilkolni ezért max 110 km/h-val megyek, és, hogy pontosan tudjam mikor induljak el, hogy ne kelljen taposni, meg mint írták, csak szükség esetén visz fel autópályára, ha nem gyorsabb főúton vitt így el. Illetve a startlapon volt régen egy honlap ami képes volt erre, de már nem létezik a navi előtt azt használtam.
2019. dec. 11. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!