Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Neten hirdetem az autóm, erre...

Neten hirdetem az autóm, erre fel hívott az egyik autókereskedő nagy cég (AAA) képviselője, hogy küldenek valakit és elvinnék az autót. Ilyen létezik? Meg lehet bízni az ilyenekben?

Figyelt kérdés
2019. dec. 22. 15:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy semmi akadálya, amint kifizették a vételárat. Vagy nem így gondolták?
2019. dec. 22. 15:45
 2/15 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
100%

Azt az autót amivel örökké gond van?

Linkeld be léwg szíves!!

Ha kifizeti az árát akkor vigye ahová akarja

2019. dec. 22. 15:46
 3/15 anonim ***** válasza:
73%
Létezik . Nem bíznák . Leggagyibb a 3 A . Direkt a bizalmadra építenek kiharcolnak egy filleres összeget amihez ragaszkodnak ezt is reszletekben tre szerződéssel . Ha vissza lépsz akkor követelnek útiköltseget megrendelt trélerdíjat stb , a beszelgetést rögzíthett4k és ajanlatnak tekintik . Hajtsd el koptasd le ne vedd fel a telót .
2019. dec. 22. 16:01
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi. Tudtam, hogy nagy kamu az egész.
2019. dec. 22. 16:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el az értékeléseit:

[link]

aztán ha legközelebb megkeresnek, hajtsd el őket a pics@ba

2019. dec. 22. 16:06
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
Levakarhatatlanok. Pasim is hirdette az autónkat, felhívták őt is onnan. Ő bevitte, hátha mondanak valami értelmes ajánlatot. Hát nem: Még le se állította a motort, már ment a fikázás, ez itt szar, ez ott szar, ez full gagyi (megfelelően, jól karbantartott prémium autóról beszélünk). 1,6M a reális vételára, erre bekínáltak 900ezret XDDDD Na akkor megköszönte párom a lehetőséget, de nem élne vele, majd megtalálja az ő az autó új gazdáját. Erre közölték vele, hogy sajna, a slusszkulcs már náluk van, úgyhogy bukta. Át lett nyúlva a pult fölött és kis híja volt, hogy az ügyintéző arca nem lett beleverve a pultba. Utána még egyszer hívták, akkor megmondta pasim, hogyha még egyszer fel merik hívni, akkor visszamegy, és tényleg beveri valakinek a fejét az asztalba. Na azóta nem hívtak. Én soha nem vinném hozzájuk semmilyen járművemet.
2019. dec. 22. 16:09
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Börtönbe kéne zárni az összes ilyet. Provident 2. 0!!
2019. dec. 22. 16:51
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Néhány adalék még a témához, vevői oldalról:

[link]

Ha újra hívnak, azonnal csapd rájuk a telefont!

2019. dec. 22. 17:19
 9/15 anonim ***** válasza:

Engem is felhívtak ezek a csalók. Hallottam már róluk és eszembe sem volt nekik eladni az autóm, de kíváncsi voltam mit akarnak. A húgyagyú p*csa próbálta beadni, hogy önköltségen vigyem el hozzájuk az autót, ők átnézik és ha minden rendben van vele megadják a kért vételárat.

Elküldtem melegebb éghajlatra és leraktam a telefont.

2019. dec. 22. 17:23
 10/15 A kérdező kommentje:
Azt mondja meg valaki, hogy létezhet meg ez az undorító maffia AAA ilyen balhék után? De jó, hogy megkérdeztelek titeket...
2019. dec. 22. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!