Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 170 lóerővel már el lehet...

170 lóerővel már el lehet hülyéskedni?

Figyelt kérdés
2019. dec. 20. 20:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Lehet, ha tudod, hogyan kell. De a közút továbbra sem hülyéskedésre és farokméregetésre szolgál. Arra ott vannak a versenypályák, de ott meg sajnos nem csak a "laóeröü" számít, csúnyán agyon tudja verni a horpadt kupás Astra a sok millióból épített ún. tuningjárgányt, aztán nehéz megmagyarázni a bizonyítványt.
2019. dec. 20. 20:43
 2/14 anonim ***** válasza:
62%

Mekkora a tömeg hozzá?

Valami egy tonnás kis bódét szépen meg lehet vele indítani.

Nekem 1,3 tonnában van 160 lóerőm egész szép nyomatékkal párosítva. Ezzel se tolok le mindenkit az utakról, nem egy versenygép, de már lehet vele dinamikusan haladni.

"Hülyéskedni" nem szoktam vezetés közben.

2019. dec. 20. 20:47
 3/14 anonim ***** válasza:
58%
Kretén.
2019. dec. 20. 20:51
 4/14 anonim ***** válasza:
13%

Ez milyen kérdés már megint?

Ha személyautóra gondolsz, fele ennyi teljesítmény is bőven megfelel a normális közlekedésre, pályán is. Ha "hülyéskedés" alatt felelőtlen száguldozásra célzol, inkább ne is ülj autóba. Nem hiányzik, hogy kinyírjon valami vadbarom.

2019. dec. 20. 20:54
 5/14 anonim ***** válasza:
29%

Attól függ mit jelent neked a hülyéskedés.

140 lóerő + 320 Nm-rel, pláne, hogy eleve sportosabb kocsi és még meg is van ültetve, elég komoly meglepetéseket lehet okozni már komolyabb vakmerőség nélkül is. Hiába a 40-50-nel több lóerő, vezetni nem tudnak az emberek. Kanyargósabb úton oda-vissza megeszem őket...

2019. dec. 20. 21:36
 6/14 anonim ***** válasza:
22%
3# Én meg Gerhárd, de ez most hogy jön ide?
2019. dec. 20. 21:39
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
Fára felcsavarodhatsz kevesebbel is, de lehetőleg olyan helyen tegyed ahol másba véletlen se tehetsz kárt, sőt még jobb ha fa helyett valami betonoszlopot vagy keményebb tereptárgyat keresel, ne a természetet rongáld.
2019. dec. 20. 21:40
 8/14 anonim ***** válasza:
37%

Milyen emberek kommentelnek itt megint? Írta egy szóval is a kérdező, hogy közúton akar “hülyéskedni”?

Ahol nagyobb kultúrája van a vezetésnek, ott is van lehetőség a Nürburg vagy a sachsen ringen marhulni, hivatalosan. Itt meg jönnek egyesek a fitymaszűkületes pingvinpofájukkal leoltani a kérdezőt, mert csak a szomszéd közértbe járnak autóval, azt is csak szombat reggel. :)

2019. dec. 20. 21:46
 9/14 anonim ***** válasza:
37%
Ideje felébredned az álomvilágból, ez Mo nem NO, hogy majd mennek a hivatalos pályára.
2019. dec. 20. 21:54
 10/14 anonim ***** válasza:
37%

Én az 50 lovassal is tudok hülyéskedni, pl. lábbal kormányzok, vagy tolatva közlekedek, esetleg menet közben leveszem a kormányt majd visszateszem kanyar előtt. :)

Soha nem értettem mi a fenéért kell gyorsan menni :D.

2019. dec. 20. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!