Jogosulatlan autópáya-használat miatt mikor küldik ki a csekket?
Utolsó, ez nem működik. Én mindig bp felé félúton veszem meg, mert ez bőven benne van a 60 percben. Most hétfőn elfelejtettem hogy lejárt a matricám, és másfél óra múlva vettem amikor eszembe jutott. Be is mentem az ügyfélszolgálatra, hátha meg lehet enyhébb díjjal úszni így, mint pár éve egy elrontott számjegynél a rendszámban. De így már a 15 ezres bírság volt érvényben. Megkérdeztem az embert hogy akkor most egy napra hagyhattam volna a fenébe a matricavásárlást? Azt mondta h tulajdonképpen igen.
A kérdésre a válasz, hogy az én esetemben most 4 nap után látták a rendszerben a dolgot, de mondta az ember, hogy van amikor csak 2-3 hét és akkor küldik ki.
A tévesztett rendszámról 2 hét után kaptam a csekket, de 1000 forintért lehetett akkoriban korrigáltatni, ha volt matrica, max 2 karakter eltéréssel.
nézzük a jó oldalát.
sokakkal ellentétben a kérdező legalább menetiránynak megfelelően hajtott fel a pályára.
Sajnálom ez 15 ropi lesz. 2 haverom is kapott csekket karácsonyra hasonlóért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!