Milyen megbízható benzines autók vannak ebben a szegmensben?
Nagyjából a Ford Focus-Fiat Grande Punto - Volkswagen Golf méretben gondolkodom, városi használatra 90%-ban, kizárólag benzines típusban, maximum 900.000 forintig.
Egyáltalán mik vannak még ebben a szegmensben? A Renault Clioja esetleg, a többi gyártó (Honda, Opel, Citroren, Kia stb) melyik típusait küldő harcba ezen a fronton?
Nem ódzkodom én se egyik gyártótól sem (kivéve azért a legendásan félrement konstrukciós megoldásokat), és nyilván az ember használt autót vesz, nem lesz hibátlan.
A kérdés inkább azért tevődött fel így mert annyira nem vagyok képben a piaccal meg a választékkal ezen a téren.
900-ért én Suzukit vállalnék be, azt is jól megnézve.
Ez még nem az az összeg amiből kis autóból is jót lehet venni.
Honda Jazzt megnézheted, a nagyon olcsókat kerüld.
"Azt bírom a legjobban amikor azt írják,hogy franciát ne vegyél(na ők a fotel huszárok minden tapasztalat nélkül) csak azt nem tudják,hogy szinte az összes autónak ugyan az a gyári beszállítója."
Ez így igaz, de az ördög a részletekben rejlik.
Most mondok 1 nagyon extrém dolgot:
Megbízható forrásból tudom, hogy pl. a Bosch gyárt vezérlőelektronikát Lamborghinihez is és Geelyhez is (ez egy kínai gyártó, övék a Volvo is). A Lamboba az elektronika 30 dollár, Geelybe 2.
A 2 dolláros annyival rosszabb minőség is.
Miért lehet ez? Mert az ügyfél ezt kérte.
Tehát igen, ugyan az a beszállító, de végül mégis számít milyen márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!