Egy 600 lóerős hátsó kerekes autót milyen vezetni?
Ki tudja dobni a popsit, ha le van jegesedve az út, vagy havas, vagy onos eső esett.
De száraz úton mész, hirtelen nem padlózod meg, nem fog kicsúszni.
AMG GT Merci kipörgésgátlóval is eldobja magát, mert nagyon orrnehéz a kocsi. Mustangnál is ez van.
600-ast nem, de 340 lovas turbózott, hegesztett difis e46-hoz volt szerencsém.
Könnyen dobja a seggét ha hirtelen adsz gázt. Kuplungot kicsit óvatosabban kell ráengedni. Amúgy leírni nem lehet mert hatalmas érzés amit a szimulátor nem ad vissza. Dobál erősen.
A legerősebb saját autóm valóban csak 281Le-s volt. Ennél erősebb autóban eddig csak utas voltam.
A focihoz pedig nem értek, világ életemben hidegen hagyott. A pontos szabályokat sem ismerem és soha nem is értettem mi a jó abban hogy órákon keresztül rohangálnak egy golyó után.
"A pontos szabályokat sem ismerem és soha nem is értettem mi a jó abban hogy órákon keresztül rohangálnak egy golyó után."
Te jóságos jézus krisztus... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!