Mekkora esélyem van így átmenni a KRESZ vizsgán?
Figyelt kérdés
Kaptam az oktatómtól egy kresz gyakorló programot CD-n. 75 pontból 65-öt kellene összeszednem, és eddig nekem a max 62 volt, általában 57-59 körüli szokott lenni. 1 hét múlva vizsga, de egyszerűen nem tudom bemagolni a könyvet...Hogyan érdemes rá tanulni?2010. júl. 19. 22:49
11/15 anonim válasza:
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:59
16:37-es vagyok.
és forgalomban rögtön beugranak a közlekedési szabályok? tudod mikor mi a szitu? én ha nem tanultam volna külön is a szabályokat, sokszor nem ugrana be egyből most mi is az alkalmazandó szabály és miért... Te hogy vagy ezzel?
12/15 anonim válasza:
őszintén semmi esélyed :) de ha rengeteget tesztelsz és amit elrontottál megjegyzed a magyarázó szövegét hogy miért a másik a helyes akkor könnyű tanulni én is így csináltam és 69-es pontos kresz vizsgát tettem :)
13/15 anonim válasza:
én szerintem hogyha már komolyan rászánted magad hogy lejogsizol akkor már meglehet tanulni vagyis a köszvet elolvasni meg a tesztkönyvet végig letesztelini utánna addig gyakorolni a cd amég nem lesz megfelelö az eredmény de ha még igy se sikerül sokadikra se akkor a könyvet részletesebben ..meg az órákon jobban figyelni és "tanulni tanulni tanulni" meglessz az eredménye biztos!!
14/15 anonim válasza:
pont ugyanígy voltam,nem mentem át sajna:S
15/15 Valter6672 válasza:
16:37-es. Nekem ezzel már semmi bajom nincs. Felismerek mindent. Már kiskoromba is nagyon sokat ültem kocsiba, nagyon sokat utaztam és már akkor is nézegettem, hogy hol milyen táblák vannak. És így ahogy meglett a kreszvizsga, így már minden világos. Szinte minden nap megyek valamerre kocsival( nem én vezetek )és azért így jobb. Holnap és utazok kocsival 120 km-ert, és ilyenkor mindig nézem, hogy én, hogyan is vezetnék. Dehát ez azon is múlik, hogy hogyan tudod vezetni a járművet, mertha még arra figyelsz, hogy hogy kell váltani, úgy bizony nehéz lehet :) üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!