Főiskolai végzettséggel/nyelvvizsga még kell/, szakoktatói papírokkal, műszaki, kresz, gyakorlati oktatói, iskolavezetői oklevelekkel, nehéz és könnyűgépkezelőivel, B-s jogsival meglévő alkalmasságival 33 évesen szerződésesnek bekerülni van esélyem?
Esélyed éppen van bekerülni bárhova az már szerencse kérdése hogy sikerül is. Főiskolai végzettségel sokat nem érsz ha nyelvvizsgát nincs egyébként is sok a főiskolás munkanélküli.
Műszaki kresz gyak oktatóra megint csak nem tul nagyon kell rengetegen vannak a rengeteg autósiskolára egyébként is egyre kevesebben teszik le a jogsit a pénhiány miatt.
B jogsival sem érsz sokat munkát legalább is ne kapsz vele. Nehéz könnyűgéppel van csak több esélyed ha Pest vagy a Dunántul környékén laksz oda több ilyen embert keresnek. Persze a gyakorlat nagyon fontos. Milyen gépeket sikerült már vezetned vele?
Nekem is megvan ez a végzetségem én Homlokrakodót gáz-dizel targoncát meg egy rövid ideig árok ásót sikerült vezetnem.
De nem csak te én is és sokan mások feltehetnék ezt a kérdést nekem csak érettségim van mezőgazdasági gépszerelő,fegyveres vagyonőr,nehéz könnyűgépkezelő,B kat jogsim van eddig mégis tavaly 3 hónapnál többet nem sikerült dolgoznom Keleten lakok erre ez természetes utoljára azért nem vetek fel két helyre raktárba targoncára mert nincs meg C kategóriám meg a raktárosi végzettségem. Ugyhogy gyűjtenem kell még nekem is a segélyből egy darabig mire megtudom szerezni ezeket a végzetségeket is.
Milyen papírjaid vannak?
Mikor ismétled meg az alkalmasságit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!