Neki álljak a szerelésnek?
Figyelt kérdés
Seat toledoban eltört a generátornál a szíjfeszítő görgő. Megadta magát. Itt a kép:
Nem vagyok autó szerelő de 1-2 egyszerűbb dolgot megcsinálok rajta. Mennyire lesz nehéz ennek a cseréje? Neki álljak vagy vigyem inkább szerelőhöz?
2019. dec. 11. 12:59
1/8 anonim válasza:
Megtudod csinálni vagy viszed a szerelőhöz ?
3/8 anonim válasza:
Mert mi a monitor másik oldaláról kristálytisztán látjuk, hogy mennyire értesz hozzá, milyen a kézügyességed, vannak-e szerszámaid, stb. ?
Ha nem tudsz dönteni, akkor szerintem azonnal zárd le a motorháztetőt, és telefonálj valamelyik szervizbe.
4/8 anonim válasza:
Ha ezt meg kell kérdezned,akkor inkább ne.Ha az ember valamit akar szerelni az autóján akkor vagy biztosra tudja vagy ne csinálja,mert rossz vége lehet
5/8 anonim válasza:
Állj neki bátran, de a tréleres telefonszáma legyen kéznél.
Ja, és már most szólhatsz a munkahelyeden, hogy holnap késni fogsz mert busszal kell menned.
6/8 anonim válasza:
A nyelvtan tanulás mindenképp segítene, főleg az általános iskola 4. osztályos anyag... nekiáll egy szó.
7/8 anonim válasza:
Nem ismerem a típust, így nem tudom, kell-e valamit bontani, hogy hozzáférjél a kérdéses alkatrészhez.
8/8 anonim válasza:
Miquel, tegyél meg nekem egy szívességet!
Minden létező kérdéshez írd oda, hogy te nem tudod a választ.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!