A milyen autót érdemes venni ennyiért meg annyiért kérdéseket csak én nem értem?
Azért kérdezik meg itt is, mert erre való az oldal.
Itt is lehet egy két hasznos tippet adni, attól függetlenül is, hogy előtte kiket kérdezett meg.
Tudatos vásárló csak bizonyos intelligencia és tapasztalati szint felett létezhet. Az alatt illogikus és/vagy nevetséges viselkedés a tipikus.
A te megoldásod sem túl praktikus, a rokonok mégis mitől értenek jobban az autókhoz, mint egy pár random valaki az országból? Jobban járna, ha még mindig a kényelmes internetnél maradva, de a szakavatottabb forrásokat nyálazná át először és ide már csak a megszerzett tudás fűszerezése végett jönne. De az sok idő volna és nem trendi. Nem egyszerűbb beírni a Google-be? Naugye! :D Szóval maradnak a kérdések és itt fogunk szájkaratézni, hogy benzin/dízel, japán/német, satöbbi. Élvezd. :D
Nem lenne baj az ilyen kérdésekkel, ha értelmes élőlények tennék fel őket. De csak 2 féle véglény kérdez ilyet. Az egyik valami szakadék exprémium szemétdombról kérdez és semmilyen nemleges választ nem fogad el, a másik meg olyan típusokat listáz ki, amelyek az árkategória közelében sincsenek.
Ja, meg van a svédacélos agyhalott troll.
Nem zavar, de azért a kérdést kiírtad.
Nem gondolom hogy mindenkinek a családjában autómágusok lennének, van aki nem tudja otthon megkérdezni.
Emellett van olyan is mint pl az egyik barátom, vakon követte az apját, van 2 egyforma autójuk, az egyikkel feladták a rendszeres harcot és hónapok óta szétszedve pihen, a másikba talicskázzák a pénzt és mégis mindig valami baja lesz. Tehát nem biztos hogy jó a családra hallgatni.
Nálunk a férfi tagok jártasak az autós témában, mindegyikünk magának szereli és van valamennyi rálátásunk, mégis mindegyikünk más-más típust venne ha cseréről lenne szó.
Én egyébként azt mondom mindegyikkel be lehet fürödni, (talán) mindegyikből lehet szerencséset kifogni, de ha a vásárló a statisztika alapján választ, akkor jobbak az esélyei.
Nekem az egész gyakori kérdések gyanús... Szerintem vannak itt nagyon unatkozó emberek ( vagy fizetett írogatók) akik folyamatosan teszik fel a hasonló kérdéseket... A kategória toplista első 2-3 embere hohYan szerez ennyi pontot? És miért nem látom sehol a nevüket.? Szerintem nagyon kevés itt az "igazi" kérdés...
Millió tanuló vezetős kérdés, a sok elromlott az autóm kérdés, a milyen autót vegyek kérdés, autó tuning kérdések....
e.lromlott kocsis kérdésekkel miért nem mennek az adott márka fórumára?
Néha néha kapok privát üzenet egy egy válaszomra, ez az ami szerintem mutathaja egy kérdező komolyságát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!