Az autósok mögöttem miért kapcsolják le a lámpájukat vagy villognak?
Figyelt kérdés
Nincs ködlámpa! Minden izzóm ég amikor néztem!2019. dec. 4. 18:11
1/6 anonim válasza:
Ram akkor szoktak villogni vagy en rájuk ha pl 70el megyek 90-es tablanal mint egy ven fa.. Vagy ha autópálya van es a barom kamionos nem hajlandó kifáradni a kulso savba, mert hogy előz (10 percig).
2/6 A kérdező kommentje:
M0 dugóba szokták nyomni csak nem tudom miért mert nem jönnek oda hogy he ez meg ez van a szaroddal.
2019. dec. 4. 18:24
3/6 anonim válasza:
Akkor azt akarjak hogy engedd be őket, vagy hogy eltűnj az útjukból, mert ugy gondolják tul sokat tökölsz. 😊
4/6 anonim válasza:
Lehet hogy azért, ne állj folyamatosan a féken. Kifolyik tőle az ember szeme este.
5/6 anonim válasza:
#4 Mondjuk, ha automata váltós kocsija van, akkor ott állóhelyzetben is nyomni kell a féket. Jó, tudom, hogy üresbe is lehet tenni, de aki ilyen autóval közlekedik, nem fog ezzel vacakolni.
6/6 Majatom válasza:
5-ös, igazad van, egyébként meg nem is tesz jót egy autómatának, ha minden megállásnál üresbe teszik.
Egyébként én is a féklámpára gondoltam, hogy azért villognak rád, a lekapcsolást meg én is szoktam csinálni, hogy dugóban, ha látom, hogy sehová sem haladunk percekig, lekapcsolom a tompítottat, csak helyzetjelzőt égetek, mert nekem is eléggé zavaró a visszapillantóban, ha beállnak a seggembe, és égetik a tompítottat, pláne ha kicsit magasabban van a fényszórója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!