A menők ha beszélgetnek a parkolókba miért nem kapcsolják ki a helyzetjelzőt?
Még nyáron figyeltem erre fel, 4 tuningolt verdát láttam áruház parkolóba, mellette a tulajok, mindegyik rajtahagyta a helyzetjelzőt. Nem tulajdonítottam túl sok jelentőséget neki azt gondoltam egyedi eset. Viszont ma is láttam 3 ilyen fiatalt autójuk körül ácsorogni és ugyan úgy a lámpa alatt világított a helyzetjelző.
Ez valamit jelképez ?
20/F
1-es vagyok
Még az jutott eszembe, hogy ugye régebbi autókon fiatalok körében nagy divat akármilyen apró kis tuning, módosítás. Pl BMW-ken a híres angel eyes, nos ez helyzetjelzővel rajzolódik ki a legjobban, ha 316-os E36-al parkolsz angel eyes helyzetjelzővel, akkor az már startból iszonyú menő :D Aztán vannak ezek a színes helyzetjelzők, fehér, kék, esetleg zöld, rózsaszín helyzetjelzők, ilyenkor ezeket is meg kell mutatni. A nagyon menők fellövik a ködlámpákat is, ez már ilyen next level szint.
Amúgy van még egy gyakorlati haszna, pl ha ülünk az autóban, így világít az egész műszerfal, ami jól jön, ha lekapcsolom a lámpát, akkor sötét minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!