Régi Swiftnél ha megcserélem az indexet meg a helyzetjelzőt azt engedik e majd?
Erre gondolok:
Adott egy 96 előtti Swift külön helyzetjelzőkkel meg lámpákkal, lent a lökhárítón meg az index. Tavaly kicseréltem az indexeket fehérre, szerencsémre az izzó még régi típusú, tehát lazán kitudnám cserélni a sárga izzót egy 5 wattos fehér izzóra ami szolgálhatna helyzetjelzőként. Fent meg arra gondoltam, hogy vennék valahonnan egy sárga helyzetjelzőt és az lenne az index. Ebbe mennyire köthetnek bele műszaki vizsgán?
Amit az#1-es ír, az annyira igaz, hogy egyszer egy mercit vágtak ki ordítva a sorról..pont előttem gurult be, és szívóskodott a biztossal..volt egy kis átalakítása, ezt sérelmezték..az beszólt, úgy kivágták, mint a macsekot este..
Képzelheted, utána én következtem...(velem udvariasak voltak)
ha normálisak a vizsgáztatók, nem lehet baj.
Egyébként is, a lökhárítóban lévő indexxel szerelt swifteket gyártották eleve úgy, hogy a fényszóró melletti indexbúrában volt a helyzetjelző.
Mégegyszer, ha normálisan áll a dologhoz mindkét fél, akkor a vizsgabiztos megnézi, hogy "helyzetjelző -> világít; index -> működik; tompított -> működik; távfény -> működi; -> világító berendezések rendben"
Ennyire egyszerű. Ha nem említed a módosítást, nem is fognak vele foglalkozni, ha amúgy nem arcoskodsz.
Ja, és nem a KPM vizsgaállomásra kell menni, hanem valami vizsgáztatási joggal rendelkező magán műhelybe, van belőlük bőven.
"Ja, és nem a KPM vizsgaállomásra kell menni"
A KPMnél is simán átmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!