Autó vásárlás előtt állok, két autó közül mekyik lenne a racionálisabb választás? (többi lent)
Eddig egy 1995 1.0 suzuki swiftel jártam, szóval nem az első autóm lenne. Szeretnék valami izgalmasabbat, hátsókerekest. Keretem 1.5 millió forint lenne vásárlásra, tehát magára az autóra. Két autó tetszik, fenttarthatóság megbízhatóság szempontjából mekyik lenne a jobb választás ? Illetve vásárlásnál mire kell figyelni, itt típushibákra gondolok.
1. BMW e46 320i
2. Lexus is 200 első generációs
A Hondákat én is merem ajánlani (Civic, Accord), csak ugye hátsókerekeseket néztél.
A remegős dízelekben hamarabb tönkremegy a kettőstömegű. Az IS200 6hengeres benzines, sokkal finomabb a járása, nem gyilkolja úgy a motor. Ha cserélni kell, az user hiba (pl alacsony fordulatos szenvedtetés).
Ritka a hiba miatti csere, inkább tuning miatt raknak bele egytömegűt (ez kb 150ezer, de picit zajosabb lesz a kocsi)
230e km van benne és 1 éve vettük. Olcsón vettük, ezt állapota is tükrözte.
A kuplung kinyomócsapágy volt zajos benne, a levegő befúvás erejét szabályzó tekerő volt rossz és kopogott az első-felső lengőkar gömbcsuklója. Itthon anyagárban megcsináltam (nem nagy összegek), azóta semmi probléma nem volt vele.
Még egy kérdés, sose volt kettőstömegűs autóm.
Hogyan kell vigyázni a kettőstömegűre, mi az amik tönkreteszik ?
Nagyon nincs mit generálozni rajta.
Olajcsere, vezérműszíj, megcsináltatod a két küszöböt ha kell, aztán lehet élvezni (mert élvezet vezetni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!