Autó vásárlás előtt állok, két autó közül mekyik lenne a racionálisabb választás? (többi lent)
Eddig egy 1995 1.0 suzuki swiftel jártam, szóval nem az első autóm lenne. Szeretnék valami izgalmasabbat, hátsókerekest. Keretem 1.5 millió forint lenne vásárlásra, tehát magára az autóra. Két autó tetszik, fenttarthatóság megbízhatóság szempontjából mekyik lenne a jobb választás ? Illetve vásárlásnál mire kell figyelni, itt típushibákra gondolok.
1. BMW e46 320i
2. Lexus is 200 első generációs
A racionálisabb választás egy Toyota Prius lenne.
Minden egyébre és másra ott van a Mazda MX5.
Utánanéztem googleba, nem ismerem ezt a típust, de viszont nem néz ki rosszul.
Összesen lenne 2 millióm, de úgy gondoltam, hogy 1,5 vásárlás max 1,6 többi papírozás és esetleges generál
Lexus-ok jók, de nagyon nehéz értelmezhető állapotú példányt találni itthon szerintem ami nincs széthajtva. Megbízható kocsik, szinte sosem romlik el, de ha valami romlik akkor nagyon zsebbenyúlos a dolog mert drága hozzá az alkatrész.
A BMW e46 320i ból is nehéz szépet találni már. Széthajtott, leharcolt kocsik már ezek.
A Lexus motorja örök élet +1 nap.
A küszöbök vége kezd el rozsdásodni először, de azért át kell nézni az egész allját.
A csomagtartó szellőzőjének lapjai tudnak felakadni, így víz juthat a csomagtartó 2 oldalsó zsebébe.
A kettőstömegű kibírja az autó élettartamát, műszakilag nagyon jó kis autó.
Még most is megvan, nincs tervben egy ilyen autó eladása.
Van benne kettőstömegű, kb 250ezer ft az új, de ha nem direkt gyilkolod akkor nem kell cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!