Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a jobb választás, BMW...

Melyik a jobb választás, BMW E90 vagy F30?

Figyelt kérdés

Szerintetek E46-os után melyik lenne a jobb választás?

E90 facelift vagy F30?

Azt hallottam, hogy az E90-es az belülről kicsit másabb, mint az elődei és az utódai, például a középkonzol teljesen sík, nincs a vezető felé fordítva kicsit, ez nem tudom mennyire kényelmes megoldás.

A másik, hogy az F30-asban állítólag jobb az anyagminőség.

Ezekről valakinek vélemény, hogy melyik a jobb autó, melyik lenne jobb választás?

2019. nov. 21. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

Iszonyat penztemeto mind a ketto, meg szerencse, hogy nem ugy tetted fel a kerdest, hogy melyik eri meg jobban.....

Mivel mindkettore rengeteget kell kolteni, akkor mindenkeppen szukseges, hogy ne a penzen muljon.. ebben az esetben azt vedd, amelyik jobban tetszik

2019. nov. 21. 11:23
 2/6 A kérdező kommentje:
én tudom, hogy nem olyan olcsó fenntartani őket, de ezek max 10 éves autók (E90 facelift), akkora bajok gondolom nem lehetnek, de tudom, hogy ettől függetlenül költeni kell rájuk nem is keveset.
2019. nov. 21. 11:25
 3/6 A kérdező kommentje:

csak az érdekelne, hogy az E90-es mennyire kényelmes?

Mert képek alapján (teljesen sík műszerfal, rosszul elhelyezett pohártartó, stb.) mintha kicsit olyan kényelmetlen lenne, igaz, ez nem tűnik lényegesnek, de nem 2 évre venném a kocsit.....

2019. nov. 21. 11:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Az túlzás, hogy pénztemető, persze ez attól is függ mennyid van. Azért egy 1-3 éves prémium selectionos keveset futott f30-asra biztos nem kell locsolni a pénzt. Persze ilyen 3m körüli összegért, ahol a legolcsóbbak kezdődnek, ott készítsd fel magad torok tornával, mert szopni fogsz.
2019. nov. 21. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:
61%

Igaz ez másik , de okulásul nézd meg. BMW ez is.

https://www.youtube.com/watch?v=Jx-Qg-zfx14&t=6s

2019. nov. 21. 14:20
 6/6 anonim ***** válasza:
41%
BMW-t soha, csak ha újat tudnék venni.
2019. nov. 21. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!