Ti átállsz a prémium üzemanyagokra jövőre?
Nagyon parázok, félek, hogy tönkreteszi a gumi tömítéseket, fémeket az új szabvány szerinti üzemanyag.
Ezért a régi tdi autómmal szerintetek átálljak prémiumra, abban nincs annyi biocucc, benzinesekkel muszáj lesz, mert régi Fordot és Opelt szerintem tönkre tenné az e10.
Külföldi cikkeket néztem, az a baj, hogy én ezeknek nem hiszek, egyik szerint jó, másik szerint senki nem tagadja, hogy rossz, itthon is ezt írták a totálcar-on.
Az a baj velem, én még 25+ éves autókkal is hosszú távra tervezek, nincs pénzem elektromosra :(
Mert szerintem az a jövő, ha így leölik a régi autókat.
Te mit fogsz jövőre tankolni a kocsidba?
A "régi öreg Mercis " válaszoló (délután óta olvasom e témát ) , hogy fogsz dönteni? Marad a biodízel szerüség vagy prémium?
A benzinesbe benzint a dieselbe dieselt.
Mindezt a legolcsobb bevasarlokozpontos kútnál pontosan úgy ahogy mindig is tettem .
#10 Mercid öreg, oké :) akkor itt vagy. :) köszi.
Elég pronyónak gondolom magam, de sanszos, hogy én is átállok a prémiumra.
Amúgy érdekes, hogy pont a vezess.hu nem ír cikk áradatot erről..
Kedves 12-es
kozvetlen bef benzinmotrok amugyis kokszolodasra hajlamosak (enyém nem olyan 200e után sem)
Jó neked...kár,hogy nálam a szívóoldali kokszolódás szempontjából teljesen,de mind1 mit tankolok bele
Azért itt is feljött a csökkent fogyasztásos dolog, ami azért vicces, mert fizikailag képtelenség, tekintve, hogy az üzemanyag energiatartalma nem változott. :D :D
Nem mellesleg Gajdán Miki videóit is tessék úgy tekinteni, hogy a Shell szponzorálta...
Értem, ha azt akarom hogy az előszoba tiszta legyen a nappalit kell pucolnom.
Teljesen logikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!