Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új (1 éves) Suzuki Swiftbe...

Új (1 éves) Suzuki Swiftbe milyen fagyálló kell? Ha lehet, márkát ajánljatok. Kösz

Figyelt kérdés

Kék színű van benne, benzinkútnál azt mondták, nem mernek rátölteni, mert nekik rózsaszín van.

Tudom, ma már a szín nem sokat jelent.

2019. nov. 28. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
54%

1 éves Swiftbe után kell tölteni?!

Azt hogy hoztad össze??

2019. nov. 28. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Kezelési útmutatóban benne van.De én a Swiftembe 8 év után öntöttem kb egy decit.
2019. nov. 28. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
vidd el megnézetni...valami nem jó,ha tölteni kell
2019. nov. 28. 18:28
 4/6 anonim ***** válasza:
A szín az valóban nem sokat jelent, de az hogy egy éves autónak utána kell tölteni, az igen. Vidd el szervízbe, mert ott valami nem kerek.
2019. nov. 28. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha eszi, akkor szerviz, de amúgy -35 fokosra kevert (nem a hideg miatt, hanem mert ez a fele-fele arányú desztvíz-fagyálló keverék) G12 jelzésű mehet bele tetszőleges gyártótól.
2019. nov. 28. 19:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Nézesd meg mégegyszer egy shell kútnál, aztán tölts rá amennyi kell. A szín nem számít, az gyártófüggő, nem károsítja a motort...jól is néznénk ki, világbotrány lenne.

miért kell bele fagyálló? veszel a boltban egy literes -72 fokost, aztán a tágulásiba csorgatsz a jelig. persze meleg motornál. de ne ám a hűtőről kapd le a kupakot..

2019. nov. 28. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!