Nagyon átvert a szerelő. Mit tehetnék?
Tudni kell, hogy abszolút nem értek az autókhoz. Még a kereket sem tudom feltenni.
Elvittem egy szerelőhöz az autómat, most vittem hozzá először.
2004-es 1.4es G astráról van szó.
Nagyon barátságosnak, jófejnek tűnt. Tök jól elbeszélgettem vele, hamar kialakult a bizalom.
Nála hagytam, 4 napig volt nála. Közben többször hívott, hogy milyen problémákat talált.
A vége egy 290 ezres összeg lett. Nem adott számlákat, ezért lett ennyi. Azt mondta számlával sokkal több lenne.
Elmondta, hogy miket cserélt. Én meg voltam olyan naiv, hogy elhittem. Viszont egyik barátom felvilágosított, hogy olyan tételek szerepelnek, amik konkrétan nincsenek is az autómban.
Pl: Lendkereket cserélt állítása szerint az autómban. Viszont ismerősöm azt mondja, hogy nincs is ezekben az autókban kettestömegű lendkerék (azt sem tudom mi az)
Tudom, hogy hülye voltam, és tanutlam is belőle. De van valami módszer esetleg arra, hogy visszakapjan a pénzemet?
Hmmm.. ha felsorolta tenylegesen mit cserelt, en lehet elvinnem egy masik szerelohoz, csak amiatt, hogy nezzen ra valoban ki lettek e ezek a dolgok cserelve. Amennyiben ki lettek, es utananezve a dolgoknak tenyleg ilyen koruli osszeg munkadijjal akkor rendben vagy. En is futottam bele autovasarlas utan magasabb javitasi osszegbe, en kaptam szamlat, semmi foalkatresz csere nem volt, egyszeruen ennyi lett a vege..
Nagy osszegnel nem mindig a szerelo a köcsög,az auto is lehet putri.
A felesleges ragalmazast elkerulve, erdemes utananezni, majd ha tenyleg a semmire kert ennyit, onnantol kezdve mehprobalhatsz
Kérdező, amúgy Te férfi vagy nő vagy? Mert ha férfi vagy, azért kereket cserélni nem ártana megtanulni.
De hogy ne csak OFF-oljak. A szerelő bátor volt. Nem fél, hogy egyszer egy NAV ellenőr megy hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!