Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri úgy letenni...

Szerintetek megéri úgy letenni a jogsit hogy nincs lehetőségem autót venni?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy 25 éves lány vagyok dolgozom de a párom aki 70 kilométerre lakik tőlem győzköd hogy tegyem le a jogsit De az az igazság hogy nagyon félek vezetni és nagyon félek hogy pénzkidobás lenne mert elbuknám az összes vizsgát
2019. nov. 25. 00:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
5%

Nem eri meg.

A parod mondja meg, hogy mit csinalj? Eleg baj, hogy nincsenek onallo elkepzeleseid...

Egyebkent ha akarod is, csak akkor fogj neki, ha van jogsira 500 ezer ft-od legalabb. 220 alsohangon, ha mindenbol elsore atmesz, de sok iskolanal nem divat elsore meg a nagyon jo soforoknek sem.

Aztan potorak, 5000 ft korul van / ora, kell belole 10, /bukas aztan uj vizsgadij, stb. A benak 2. 3. -ra sem mennek at, a nagyon benaknak ez megtobbe fog kerulni.... Jogsi meg auto akkor kell, ha szukseg van ra

2019. nov. 25. 06:35
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze, mindenképp.

Én rögtön elkezdtem az elméletet 16,5 éves koromban, 17 évesen már megvolt jogosítványom. Nem azért tettem le olyan hamar, mint amit itt tapasztalok az oldalon. Hogy sok tini azonnal kocsit akar és már zabszem van a s*ggükben, pár hetet nem tudnak várni hogy a kezükben legyen a papír... Hanem egész egyszerűen gimnázium alatt, még érettségi előtt le akartam tudni a dolgot, hogy ne kelljen később egyetem, vagy munka mellett még ezzel is foglalkoznom. Egyetem alatt semmi időm nem lett volna rá. Olyan szakra jártam, ahol rengeteg volt a gyakorlati óra. Sokszor reggel 8-tól, este 8-ig bent voltam. Nyaranta is inkább megcsináltam tömbösítve a gyakorlatokat, amire volt lehetőség. Utolsó két évben szakmai gyakorlat, diplomamunka, szaklabor, előtte TDK-ztam is. Hétvégente hazautazás 200km-re, amivel a péntek délutánom, vasárnap estém el is ment. Munka mellett megint csak semmi kedvem, kitartásom nem lenne hulla fáradtan esténként még vezetni járni/tanulni is.

Úgyhogy ha van rá időd, lehetőséged, én mindenképp ajánlom.

Szóval 17 évesen lett jogosítványom. 28 éves koromig abszolút szinte nem is vezettem. Ekkor is csak azért, mert olyan munkahelyem lett, ahol rendszeresen kellett céges autókkal járni. Ebből a szempontból is ajánlom. Gyakorlatilag a jogosítvány még egy végzettség. Mintha lenne még egy bizonyítványod. Soha nem lehet tudni hol, mikor fog jól jönni.

Saját autót 29 éves koromban vettem. Ekkor lett rá valóban szükség, nem csak azért hogy legyen és heti egyszer a diszkó előtt tudjak vele villogni.

2019. nov. 25. 07:09
 23/24 anonim ***** válasza:
Ha félsz tőle és nem is akarod letenni, akkor nehéz lesz megtanulni.
2019. dec. 1. 18:02
 24/24 anonim ***** válasza:
Tedd le mindenképp ha van rá lehetőséged! Nem tudni a jövőben milyen munkát buksz esetleg amiatt, hogy nincs jogsid. Sok helyre alap elvárás már, illetve ezáltal több lehetőséged is lesz a munkaerő piacon. A másik hogy nem tudhatod, mikor jutsz saját kocsihoz, vagy olyan helyzetbe, hogy neked kell esetleg hazavezetned mert akivel mész valami okból kifolyólag nem tud. A jogsi kell és elég alap dolog már manapság.
2019. dec. 10. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!