Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri úgy letenni...

Szerintetek megéri úgy letenni a jogsit hogy nincs lehetőségem autót venni?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy 25 éves lány vagyok dolgozom de a párom aki 70 kilométerre lakik tőlem győzköd hogy tegyem le a jogsit De az az igazság hogy nagyon félek vezetni és nagyon félek hogy pénzkidobás lenne mert elbuknám az összes vizsgát
2019. nov. 25. 00:00
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Mert nehezebben tanulok az átlagnál a másik meg az hogy ha x ideig nem fogok vezetni akkor félek hogy elfelejtem
2019. nov. 25. 00:41
 12/24 anonim ***** válasza:

Mármint mindent nehezebben tanulsz?

Amúgy meg nem biztos, hogy annyival nehezebben tanulnad meg

És a nagy része megmarad a tudasodnak

Barátodnak van kocsija? (Csak mert akkor azon utána tudnal gyakorolni amikor ketten mentek valahova, hogy akkor te vezetsz)

2019. nov. 25. 00:43
 13/24 A kérdező kommentje:
Igen barátomnak van autója de 70 kilométerre lakik tőlem Én meg anyukámmal kettesben lakom és párom is a szüleivel lakik
2019. nov. 25. 00:45
 14/24 anonim ***** válasza:
88%

Hát, ennyi önbizalommal szerintem teljesen felesleges belekezdened. Érződik az írásodon, hogy neked egyáltalán nem hiányzik ez az egész és csak a párod próbálja ráderőltetni. Így végig bukdácsolni fogsz.

Annak meg semmi értelme, hogy egy csomó időt és többszázezer forintot elverjél a bukott vizsgákra. Ha nagy nehezen le is vizsgázol, úgysem mersz majd vezetni utána sem.

2019. nov. 25. 00:46
 15/24 A kérdező kommentje:
Amúgy mennyire nehéz letenni a jogsit?
2019. nov. 25. 00:49
 16/24 anonim ***** válasza:
Alapjában véve nem nehéz. A kresz vizsga és az elsősegély az gyerekjáték. A forgalmi vizsga az igazán nehéz, mert elég egy hiba és bukás.
2019. nov. 25. 00:53
 17/24 A kérdező kommentje:
A parkolást a tolatást meg az egyéb dolgokat mennyire nehéz megtanulni?
2019. nov. 25. 00:58
 18/24 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem hagyd a fenébe. Érződik, hogy egyáltalán nem akarod, és kedved sincs hozzá, ráadásul félsz is.

Hogy mi mennyire nehéz ez az adottságaidtól függ, hogy van-e egyáltalán érzéked hozzá. Mivel félsz, ezért neked biztos nehezebb lesz. Az első forgalmi vizsgámon én pont a párhuzamos parkoláson buktam el egyébként.

2019. nov. 25. 01:56
 19/24 anonim ***** válasza:
74%
Abszolút megéri letenni,sokszor jól jön, egyébként a mai világban már mondhatni elvárás, még melóhelyeken is, még akkor is ha nem is kell vezetni az adott helyen.
2019. nov. 25. 02:08
 20/24 grafno ***** válasza:
100%
Megeri letenni. Én 17evesen csináltam és csak 26evesen lett saját autóm, igaz közben elkertem a szülőktől néha. Ha majd lesz gyerek és menni kell akkor sem lesz vele probléma már.
2019. nov. 25. 05:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!