Szerintetek megéri úgy letenni a jogsit hogy nincs lehetőségem autót venni?
Mármint mindent nehezebben tanulsz?
Amúgy meg nem biztos, hogy annyival nehezebben tanulnad meg
És a nagy része megmarad a tudasodnak
Barátodnak van kocsija? (Csak mert akkor azon utána tudnal gyakorolni amikor ketten mentek valahova, hogy akkor te vezetsz)
Hát, ennyi önbizalommal szerintem teljesen felesleges belekezdened. Érződik az írásodon, hogy neked egyáltalán nem hiányzik ez az egész és csak a párod próbálja ráderőltetni. Így végig bukdácsolni fogsz.
Annak meg semmi értelme, hogy egy csomó időt és többszázezer forintot elverjél a bukott vizsgákra. Ha nagy nehezen le is vizsgázol, úgysem mersz majd vezetni utána sem.
Szerintem hagyd a fenébe. Érződik, hogy egyáltalán nem akarod, és kedved sincs hozzá, ráadásul félsz is.
Hogy mi mennyire nehéz ez az adottságaidtól függ, hogy van-e egyáltalán érzéked hozzá. Mivel félsz, ezért neked biztos nehezebb lesz. Az első forgalmi vizsgámon én pont a párhuzamos parkoláson buktam el egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!