Szeretnék egy erős, sportos autót, toyota suprát néztem, de az túl ritka és drága is. Milyen típust ajánlanál? 500 LE sem kell
Figyelt kérdés
2019. nov. 24. 14:54
1/18 anonim válasza:
Ez leginkább attól függ, hogy mennyi pénzt szánnál rá.
2/18 anonim válasza:
Hello! Toyota MR2? Vagy Nissan 200 SX, Mazda Mx-6? Van fenn pár a hasznaltauto.hu-n, s nem olyan vészesen erősek. Igaz már elég öregek és ritka darabok. Viszont abszolute nem tucat, tömeg autók.
3/18 anonim válasza:
Mazda mx-5, Nissan 350Z/370Z, Subaru BRZ/Toyota 86.
4/18 anonim válasza:
Toyota supra se olyan ritka meg szerintem már elég olcsó is, csak a szarrátuningolás a drága. Bár ez relativ, ha neked ez a drága akkor szerintem az összes többi izmosabb kocsi is drága. A megoldás: Suzuki Swift+ wishről rendelt karbonmatricás kartonpapír body kit
5/18 anonim válasza:
Mennyi pénz van rá? Ha nem kell 500 lóerő, akkor mennyi?
6/18 anonim válasza:
Hát mi az elvárás, mennyi a pénz? Elől-hátúl hajtson, esetleg 4 kerék? Kell a 4 ajtó vagy elég 2? Csak japán jó vagy más is?
7/18 A kérdező kommentje:
Hat minel kevesebb penzbol szeretnem kihozni, van par millamde en nagyon szarrago vagyok... Mindegy milyen kocsi
2019. nov. 24. 20:33
8/18 anonim válasza:
Honda s2000! Imádtam.
Nem fogy el, 5500-as fordulaton változik a szelepvezérlés és olyat rúg, hogy beszarás.
9000-ig lehet forgatni, ott dadog le.
2-es fokozatból volt, hogy 110-nél dobtam a háromast. Van benne kraft.
9/18 anonim válasza:
Tehát fingod nincs, hogy mit akarsz, csak kell egy p0cshosszabbító. Vegyél egy 316i-t, az való neked.
10/18 A kérdező kommentje:
Nem hosszabbitonak, hanem elmenyautozni.
Ez a 316i csak 110 le korul van, amiket lattam.. amugy a bmwt luzer autonak tartom, ezeket a 10+ eveseket csak a csoro luzerek veszik, akik nem wngedhetnek meg maguknak
2019. nov. 25. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!