Mik az egyterű autók előnye, hátránya?
SZinte csak előnye van. Én is egyszer kipróbáltam és rögtön vettem egyet Partnert. Ettől nincs jobb autó szerintem,bármire jó, főleg meg családi autónak, szaladgálni, bevásárolni nagyon jó.
Talán az van vele hogy 130-nál már jobban hangosodik mint a kis laposabb autó, a nagyobb szél miatt és jobban vissza adja a hangot a nagyobb kasztni.
ÍDe én is nyugodtan járok 100 felé sose megyek, igaz autópályán se járok úgy hogy mindegy.
Sokall jobb mint bármelyik autó.
Elöször voltunk egy sedannal kirándulni, hát valami eszméletlen kényelmetlen , nem fértünk a sok cuccgól.
De az egyterűbe utána kényelmesen minden jól elfért.
De napi használatra is jobban megéri venni egy ilyet.
Előny: Kényelmesen el elehet benne férni sok nagy embernek is.
Hátrány: Nagy sebességen drasztikusan megnő a fogyasztása a nagy légellenállás miatt.
Elönye: nagy.
A többi hátrány. Túl magasan ülsz, dől kanyarban, dobálja az oldalszél, magasabb a fogyasztás.
Szerintem ti nem tudjátok csak irtatok valamit.
Nem nő a fogyasztás DRASZTIKUSAN.
Nem dől a kanyarban jobban mint más autó, nem is ülsz magasabban, talán pár centi.
Nekem például szebb mint egy sedan vagy egy csapott hátulju autó. Bár nekem egy mikrobusz is jobban tetszik mint egy kis autó.
Azért a fizikát nem kellene meghazudtolni. Nagyobb keresztmetszet--> Nagyobb légellenállás--> Nagyobb fogyasztás
Magasabb súlypont-->Nagyobb oldalirányú forgatónyomaték-->Nagyobb oldaldőlés
Kb ezek a fő hátrányok. Ha valóban nagy, akkor esetleg macerás parkolás.
Papás vezetéshez, sok cucchoz jó.
Egyébként szerintem indokolatlan a többségnek.
Menj vissza az iskolába fizikát tanulni ne itt okoskodj.
15 éve van egyterűm , csak tudom hogy milyen.
A parkolás is könnyebb vele mint egy kombival mert rövidebb.
"15 éve van egyterűm , csak tudom hogy milyen."
Tehát már megszoktad. Egy normál autó után érezhető, hogy billeg és hogy fogja a szél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!