Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tudtok mondani a Nissan...

Mit tudtok mondani a Nissan Almera Tino egyterű autókról?

Figyelt kérdés
2019. szept. 14. 06:26
 1/5 anonim ***** válasza:
57%

Semmit, nem sok van belőle.

Ha egyterű kell akkor ott van a Peugeot vagy Citroen.

2019. szept. 14. 09:31
 2/5 anonim ***** válasza:
6%
Szép neve van.:) Ritka autót ne vegyél. De franciát se.
2019. szept. 14. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Arra jutottam amikor egyterűzni akartam, hogy városi egyterű az nekem nem jó, benzines kb. mindegyiknél eszi az olajat, én nem bízok az újabb dízelekbe, olyan gusztustalan, hogy jtd az összes, erre átnevezik és féljen az ember ha nem tudja.. köszi, ebből nem kértem. Ha egyterűt szeretnél kövess engem és csomó elégedett embert, tdi vagy pdtdi mocival szerelt járgány való erre.
2019. szept. 14. 10:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség hogy eszi az olajat. Egy autó nem attól eszi az olajat mert egyterű hanem azért esetleg mert szar gyártmány. Ráadásul pont a francia egyterűek a legjobbak ezekből.

Volt a cégnél Vw caddy , na az tényleg egy kalapsz.r volt.

2019. szept. 14. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Na megint jött egy "franciát ne vegyél" baromság.

Egyébként simán az Almera alapjára készült nézd meg a típushibákat nem ritka autók.

2019. szept. 14. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!