Tilosban parkolas, feljelentes?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Nyaron tortent, hogy rossz helyen alltam meg az autommal.amikor az autohoz ertem eppen 2 kozteres a kerekbilincset rakta fel. Majd mondtak hogy mivel elkezdtek a folyamatot azt tudjuk csinalni hogy a birsag felet fizetem ki. Kifizettem ment mindenki a dolgara. Ma viszont levelet kaptam a rendorsegtol hogy feljelentettek es tegyek vallomast. Mit tegyek most? Sajnos a fozetesi bizonylatot meg aznap kidobtam, nem gondoltam hogy meg szukseg lehet ra...
2019. nov. 20. 19:32
21/21 anonim válasza:
"Es mi lenne a kozteres bizonyiteka?:D"
Mondjuk az általad aláírt papír? Elég nehéz lesz bizonyítani hogy nem te vezetted az autót, de amikor bilincset akartak rá rakni, véletlenül pont akkor pont arra jártál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!