Meg lehet tudni valahogyan ha egy eladásra szánt autó kilométermérőjét megbuherálták?
Én ismerek olyat, akinek 6 éves Thaliaja van, a garázsból évente kb 2x jön ki, 20 ezer van benne :D
Az én autóm 21 éves és 220 ezer felett van picivel
Használt motorokkal foglalkozom, Olaszországból hozom be és Magyarországon helyezem forgalomba.
A pontos kilométeróraállás olyan mint a szűzhártya vagy a boszorkányok.Ami nem létezik ,arról nem érdemes beszélni.
Én nem tekergetem az órát, mert motorkerékpároknál nem nagyon kell,hisz egy átlag motoros egy szezonban max 10.000 et megy(de inkább 5.000-et.)
Akár analóg az óra, akár digitális, egy óraállítás... kb 2 perc 10 másodperc alatt akár a születési dátumodra is visszállítom neked a számlálót.
A computerből a Rover 75-nél és a BMW-nél lehet kiolvasni, másnál úgy tudom nem( ott is slusszkulcsból)
Magyarországon úgy hamísítják a szervízkönyveket, mint a gyerekeknek az orvosi igazolást.Az sem mérvadó.
Nekem a 3 éves Audi A6-ban van most 330.000 km. Szerinted 3 évesen ki venné meg így? Mindenki ha meglát 100.000 km-t infarktust kap.Pedig nem kellene.
Ha valaki venni akar egy használt autót, KEVÉS KIVÉTELLEL az óraállást megszorozhatja a 3 számmal.De egy inkább egy jól karbantartott autó 330.000 kilométerrel, mint egy agyonütött 33.000-el.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!