Pontos időpontot tudtok, hogy az új főpolgármester mikor tiltja ki Budapestről a dízeles autókat?
2019. nov. 12. 21:54
2/10 A kérdező kommentje:
?
2019. nov. 12. 22:09
4/10 anonim válasza:
teged kene kitiltani innen is meg pestrol is
5/10 anonim válasza:
A buszokkal fogja kezdeni, és mehetsz gyalog a többi hülyével.
6/10 anonim válasza:
Úgy gondolod, hogy percre pontosan már megvan határozva valahol? Felkelt, és amit megálmodott, az úgy lesz, mindenféle hatástanulmány hiányában?
Ha így gondolkodunk, akkor tegnap 19h.19p.19msp. lesz... Vagy volt az időpont.
7/10 D. Brasco válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__10..
Ezt a faxságot most naponta többször is meg fogod kerdezni?
8/10 anonim válasza:
Belenéztem az M1 hiradójába, amit linkeltél. Szomorú, hogy mennyire féloldalas már ez is... Sokan pedig meg sem kérdőjelezik az ott hallottakat, hanem gondolkozás nélkül elhiszik, és tényként adják tovább, mert a "híradóban azt hallottam". Ott meg csak 100%-os igazságot mondanak.
9/10 A kérdező kommentje:
Be vagytok rúgva? Hány feles van bennetek. A szoci gyerek bevezeti ezt, csak nem tudom mikor. Nem látjátok a fától az erdőt.
2019. nov. 13. 09:50
10/10 anonim válasza:
Nem is az volt a kérdés a részünkről :D Lényeg, hogy érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!