Ma sokadszorra ismét elfüstölt egy szerelvény a 3-as Metró vonalán. Most már biztosan állíthajuk hogy Tarlós István Főpolgármester nem valósította meg választási ígéretét hogy ebben a ciklusban felújítja az M3-at?
Pedig saját politikai oldalának hátszele fujdolgált 8 évig hogy ezeket elintézze.
"Van itt pénz, ha el nem lopják" - Orbán Viktor
Egyrészt nem állítottam hanem kérdeztem. Ugyanis állítani csak az elfüstölés ténye állítható.
Másfelől azt kérdeztem hogy megvalósítja -e, és nem azt hogy elkezdi. Ami szerintem is reális főleg mert már nagyon ciki lenne ennyi stadion után hogy egy namvadt metróra nem telik.
Én is ott voltam Nyugatinál. Hömpölygött a tömeg a járdán. Ugyanis nem volt elég kapacitás a buszokon, pedig sorra jöttek. Hát nekiálltam sétálni egyet.
A pálya és állomás felújításoknak mi köze a szerelvények állapotához? Ezek az öreg vonatok egy vadonatúj pályán is elfüstölnének.
Az újak meg a széthullott régi pályán se fognak füstölni.
Egyébként az hogy pontosan mi füstöl nem biztos hogy érdekelni fogja aki nem tud rajta utazni.
Korábban a hírek nem szóltak arról pontosan mi volt a műszaki gond oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!