Az autóval vontatható tömegbe beleszámít az utánfutó saját tömege is?
Figyelt kérdés
Személyautóval vontatnék fékezetlen könnyű utánfutót. A forgalmi szerint ilyenből 590 kg -ot húzhatok. Az utánfutó saját tömege 166 kg. Szabályosan tehát hány kg lehet maga a rakomány? 590 kg vagy 590-166= 424 kg? Ha valaki megerősíti hogy nem számít bele az utánfutó saját tömege, ha lehet linkeljen referenciát mert én nem találtam.2019. nov. 12. 12:08
11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Akkor továbbra is így használom. Ha kapnék mégis megerősítést az ellenkezőjéről meg fogom osztani lentebb.
2019. nov. 12. 13:45
12/21 A kérdező kommentje:
D. Brasco: Minden mentális problémára az első lépés a megoldás felé a beismer lenne. Ha elég bátor vagy mutasd meg ezt a kommentfolyamot egy számodra bizalmas embernek, hogy ő vajon milyennek lát Téged? Én nem szeretnék többet foglalkozni veled.
2019. nov. 12. 13:49
13/21 D. Brasco válasza:
Ez nagyon gyenge próbálkozás volt..........
14/21 A kérdező kommentje:
Ja, mert már nincsenek olyan emberek a környezettedben akikre számíthatsz? :D Akkor tényleg nem tudom milyen tanáccsal próbálkozhatnék. :)
2019. nov. 12. 14:03
15/21 D. Brasco válasza:
Az én tanácsom az lenne számodra,hogy ha nem feltétlenül muszáj,nem múld már még jobban alul azt az amugy sem túl magas nívót amit eddig magadról felállítottál!
16/21 anonim válasza:
Ha üresen a hátadra dobom daruval az üres utánfutót, ugye nem haragszol meg? Végülis nem számít a saját pá 100 kilója?
17/21 A kérdező kommentje:
Maga a kérdés nem arra vonatkozott hogy számít-e a súlya, hanem hogy a szabály hogyan határozza meg a felső határt. Az alapja egy másik kérdés alatti hozzászólás. Előbb kérném figyelemmel átolvasni az előzményeket.
2019. nov. 12. 14:59
18/21 anonim válasza:
A másik kérdésben amit válaszolt, az tök sületlenség. Nem is értem hogy lehet azt a baromságot figyelembe venni.
19/21 anonim válasza:
A kérdésre válaszoltam, nem érdekelnek az előzmények. Ez van a szabályzatban. Az hogy a szabály szerint számít-e? Szerinted azokat sült bolondok alkotják?
20/21 A kérdező kommentje:
Minden esetre ki fog derülni mire gondolt a másik kérdésnél kommentelő. Már kaptam egy linket, de még nem világos mire gondolt.
2019. nov. 12. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!