A 18-20 éves Volvókat miért adják fillérekért (3-400), míg az Audikat, Volkswageneket sokkal drágábban (7-800)? Annyival rosszabbak?
Figyelt kérdés
2019. nov. 12. 07:40
1/7 anonim válasza:
A kereslet kinálat határozza meg.
Aki Volvót akar venni, az célirányosan fog olyat venni és ebből kevesebb van ilyen ember.
De a legtöbb ember akinek halvány fingja sincs az autókról azok csak a német autókat veszik , mert azt hallották. Ezért ezekből több fogyés magasabb is az ára.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem.
2019. nov. 12. 08:11
3/7 D. Brasco válasza:
Nem a volvo rosszabb annyival......a vw van ennyivel túlhypolva!
4/7 anonim válasza:
Szerintem azért is, mert a Volvo javíttatása annyival drágább, hogy ez lenyomja az árát.
5/7 anonim válasza:
nekem volt volvom...húsz év ma már rendkívül sokat jelent a korszerűségben.
amúgy marhajó autó, ha nem lenne jobb, csak olyant vennék.
6/7 anonim válasza:
Mert s proli csak polvágenig meg az ódiig lát.
7/7 anonim válasza:
A Volvónak nagyon rossz (volt régebben) az értéktartása, a másik, hogy bár a 20 éves S60 és S80 Volvók nagyon időtálló, jó formák mai napig, a belterük nagyon nagyon csúnyán kopik például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!