Milyen hátsó kerékmeghajtású diesel motorblokkok vannak, amiket lehetséges, s érdemes lenne beleépíteni egy Lada 2105 (KockaLada) kasznijába?
Távol álljon tőlem, hogy megbántsalak, de szerintem, ha ilyet írsz hogy: " kerékmeghajtású diesel motorblokk", akkor ne kezdj bele, mert alapvető járműépítési információknak nem vagy birtokában.
Ugye nincs harag?
Jó hát most, szerintem érthető, hogy egy hátsó kerékmeghajtású autó motorjára gondolok.
Meg csak gyakornok vagyok még nem szerelő, de attól még tudok szerelni, hogy pontos fogalmat nem tudok mindenre mondani. Engem csak motor márka és típus érdekel a többi az szerintem mindegy, azaz én gondom. S nincs harag.
ez nem igaz. szerintem ez is simán hátsókerekes.
[link] |
én most ezt találtam alkatrészekben, de a másik bajom a bwm-vel ha valami elromlik drága az alkatrész, meg hogy túlzottan nem akarok sokat költeni rá, viszont kérdésemre jó válasz lenne, s köszönöm is, de volkswagen vagy opel vagy ilyesmiben esetleg nem tudtok mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!