Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi van ha megállít a rendőr...

Mi van ha megállít a rendőr és nem az én nevemen van az autó?

Figyelt kérdés
Szomszédom sűrűn jár vidékre és külföldre, most pl. egész nyáron nincs itthon, és engem szokott megkérni, vigyem el az autót járassam meg, mosassam le, meg szervizeltessem le. Forgalmit meg kulcsot hagyta itt nálam, mondtam még akkoriban neki hogy írjon már egy használatba vételi engedélyt, de elmaradt. Most ha így megállítanak akkor mi van? Előállítanak gépjármű önkényes elvételéért, vagy előkerítik a tulajt aki elmondja az igazságot hogy nem lopás történt, vagy mi történik ilyenkor? KÉREM CSAK AZ ÍRJON AKI TÉNYLEG TUDJA
2010. júl. 18. 11:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ha kukacoskodik,gondolom elveheti.
2010. júl. 18. 12:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem történhet ebben az esetben semmi komoly baj, bár tényleg én sem értem hogy a tulaj mért nem veszi a fáradságot, hogy írjon egy meghatalmazást hogy nyugodtan vezethesd az autót. Van úgy hogy igazoltatásnál meg sem kérdik kié az autó, ha megkérdik közlöd a valóságot, ha kételkednek benne, akkor megmondod akár nyugodtan meg is kérdezheti a tulajt, pl. telefonon.
2010. júl. 18. 12:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Most ha a muterom kocsiját elviszem sem történik semmi.. pedig még a vezetéknevünk sem ugyanaz! Nem csinálnak semmit! A forgalmi a lényeg, hogy nálad legyen! Aki a kocsiban hagyja, az pedig nem normális!
2010. júl. 18. 14:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm mindenkinek :)
2010. júl. 18. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!