Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elmehetek forgalmi vizsgára...

Elmehetek forgalmi vizsgára ha megvan a kötelező óraszám+km?

Figyelt kérdés
42órát vettem eddig de az oktatóm még mindig nem akarja,hogy elmenjek vizsgázni pedig nem szoktam hibázni. Illetve nála igen. Mindig mondja,hogy nem ívelek rendesen a körforgalomban sokszor fröcsögő nyállal ordit mint valami elme beteg. 590kmert vezettem és 42órát. Ha én azt mondom,hogy köszönöm elég volt és szeretnék vizsgázni köteles bejelenteni vizsgára? Vagy ezt ő dönti el? A vezetési kedvem már rég elvette gyomor görccsel megyek szinte már vezetni. 32óránál azt mondta még 10et most meg lejárt most pedig még 15öt órát vegyek.

2019. nov. 6. 21:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%
Ha mindenképpen meg akarsz bukni, akkor mehetsz :D Az én oktatóm úgy is berakott engem vizsgázni, hogy mondtam neki hogy még nem szeretnék és ő is úgy gondolta hogy még esélytelen. Elég volt egy telefon anyukám testvérétől, aki tudta hogy még nem akarok vizsgázni, csak ilyen szemét volt. Az oktatóm azt mondta hogy neki kötelessége betenni a tanulót vizsgára, ha a szülő kéri. Az én esetemben nem is szülő volt és 18 elmúltam. Szerintem inkább keress normális oktatót. Másodszorra amikor már az oktatóm mondta hogy mehetek vizsgázni, átmentem :)
2019. nov. 8. 12:52
 12/24 A kérdező kommentje:
Az a baj szerintem ezt ott rontottam el,hogy kitettem egy képet facebookra milyen autót vettem látta hogy elég nagy értékű és most gondolja,hogy le húz majd rendesen. Erre tudok még gondolni. De jövőhéten meg mondom neki,hogy jelentsen be vizsgára vagy váltok.
2019. nov. 8. 20:15
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősöd facebookon? Vagy nyilvánosan osztottad meg a képet?

Egyik sem bölcs dolog :D

2019. nov. 8. 21:38
 14/24 A kérdező kommentje:
Igen ismerősöm és a napomba raktam ki amit látott is :D Nyilván meglátta hogy egy jaguar xf gondolta magába biztos hogy itt az ideje hogy lehuzzon. Bár igazából ez előtt is szemétkedett ugy hogy nem tudom.
2019. nov. 8. 22:58
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez a lehúzás dolog elég nagy hülyeség. Ugyanezt gondolta anyukám testvére is az én oktatómról, mert beszélgettünk róla hogy repülős utakra szoktunk menni. Már több mint egy éve volt, de még most is zavar ez az egész amit csinált velem akkor. Az oktatód tudja a legjobban hogy mikor mehetsz vizsgázni, senki más. Neki is az a célja hogy sikerüljön a vizsgád és nem a te pénzedre van rászorulva. Tudom hogy sokba kerülnek a vezetés órák, de messze nem annyiba mint az autód javíttatása. Nekem most egy hete volt egy balesetem, hátulról belémjöttek. Lehet hogy ha még több órát vettem volna, akkor nem álltam volna meg annál a sárgánál...

11. vagyok.

2019. nov. 10. 01:22
 16/24 A kérdező kommentje:
Még azt mondanám ha tényleg balf... lennék oké. De nem is hibázok csak ő találja ki ezt hogy hogyan ívelek a körforgalomba meg beleránt a kormányba hogy jobbra tartás van szorosan a záró vonal mellett vagy megbukok tehát olyan idiotaságokat mond hogy csak na. Hidegen hagy igazából mert mióta megvettem a kocsit már azzal járok dolgozni de nem ártana a jogsi meg amennyi pénzt meg időt bele öltem már nem kéne abba hagyni csak a kedvemet elveszi már tőle.
2019. nov. 10. 12:04
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a lehúzás dolgot azért nem értem, mert ha vannak nála jelentkezök, akkor lesz ki fizessen neki, és igazàból ugyanannyi pénzt kap akkor ígyis úgyis.
2019. nov. 10. 12:24
 18/24 A kérdező kommentje:
Most ahogy néztem a kartonokat nála 8-10tanitvanya van
2019. nov. 10. 12:48
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy nem leszek népszerű, de pont hogy szép ívben fordulni, bevenni a kanyarokat a minimumok minimuma, ha vizsgázni akarsz...

Nézd, nekem is volt hogy ezt mondta az oktatóm, kb ennél az óraszámnál, mégse mondtam neki, hogy menni akarok vizsgára, mert ad1 nem akartam hogy úgy vegye, hogy okoskodok, és beleszólok az oktatásába, ad2 a vizsgán úgy meg tud ő is szivatni ha megakar hogy csak pislognék.

Szerintem inkább törekedj arra, hogy minden hibád kijavítsd ami nem tetszik az oktatónak, és magától fogja javasolni, ha vizsgaérett vagy.

Ha meg azt érzed, hogy nem kedvel, és kipécézett magának, akkor meg le kell váltani.

2019. nov. 13. 12:39
 20/24 A kérdező kommentje:
25én megyek vizsgázni :) irok majd milett.
2019. nov. 13. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!