Elmehetek forgalmi vizsgára ha megvan a kötelező óraszám+km?
Ismerősöd facebookon? Vagy nyilvánosan osztottad meg a képet?
Egyik sem bölcs dolog :D
Ez a lehúzás dolog elég nagy hülyeség. Ugyanezt gondolta anyukám testvére is az én oktatómról, mert beszélgettünk róla hogy repülős utakra szoktunk menni. Már több mint egy éve volt, de még most is zavar ez az egész amit csinált velem akkor. Az oktatód tudja a legjobban hogy mikor mehetsz vizsgázni, senki más. Neki is az a célja hogy sikerüljön a vizsgád és nem a te pénzedre van rászorulva. Tudom hogy sokba kerülnek a vezetés órák, de messze nem annyiba mint az autód javíttatása. Nekem most egy hete volt egy balesetem, hátulról belémjöttek. Lehet hogy ha még több órát vettem volna, akkor nem álltam volna meg annál a sárgánál...
11. vagyok.
Lehet hogy nem leszek népszerű, de pont hogy szép ívben fordulni, bevenni a kanyarokat a minimumok minimuma, ha vizsgázni akarsz...
Nézd, nekem is volt hogy ezt mondta az oktatóm, kb ennél az óraszámnál, mégse mondtam neki, hogy menni akarok vizsgára, mert ad1 nem akartam hogy úgy vegye, hogy okoskodok, és beleszólok az oktatásába, ad2 a vizsgán úgy meg tud ő is szivatni ha megakar hogy csak pislognék.
Szerintem inkább törekedj arra, hogy minden hibád kijavítsd ami nem tetszik az oktatónak, és magától fogja javasolni, ha vizsgaérett vagy.
Ha meg azt érzed, hogy nem kedvel, és kipécézett magának, akkor meg le kell váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!