Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elvették a forgalmim /gumik...

Bebe0229 kérdése:

Elvették a forgalmim /gumik miatt/ es igy csak előrehozott műszakival kapom vissza. Vihetem bárhová muszakiztatni vagy kötelező a KPM-es muszaki vizsga? Köszönöm a segítséget előre is!

Figyelt kérdés

2018. dec. 31. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
kpm
2018. dec. 31. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:
28%

Mi volt a gumikkal?

KMP vizsgán egy zsír új autó is megbukhat... ez hosszas procedúra..

2018. dec. 31. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Kaptál egy harározatot. Abban leírják, mi a teendőd, és ha azt teljesíted, hol, mikor kapod meg a forgalmid..

Mehetsz a Mozaikba, de bármelyik Autóklub, vagy más, elismert vizsgahely is jó. Ahol még vizsgáztatni lehet, az mind egyenjogú, kivéve a Mozaikot, az a "főnök",

Keress rá a neten, hol van a közeledben vizsgaállomás, oda beballagsz, és a vizsgaidőpont kéréssel egyidőben kérsz egy útvonalengedélyt is, csak oda. Azt ne feledd, a nélkül el ne indulj.

2018. dec. 31. 16:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát ez nem jó hír,de köszönöm a segítséget..akk másik autó után kell néznem,mert k0men biztos nem megy át..tudom h kapok határozatot,csak meg nem jott meg es szerettem vna tudni,h mire számítsak.Az egyik gumim nagyon kopott volt,azert vették el,epp a gumishoz menet..😏
2018. dec. 31. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
KPM-en is átmegy bármi, csak többe kerül..
2018. dec. 31. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
azért ha már a vizsgán is megbukik egy gumi, azzal épeszű ember sehova nem megy. azon nincs semmi mintázat (1.6 mm alatt!!!)
2019. jan. 1. 04:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha a kpm-es előrehozott műszakin szted csak a gumikat nézik,akk vidd már el nekem is légyszíves😉kifizetem! ezen mult volna akkor mar fel ora múlva vissza is kaptam vna a forgalmim,mert a gumistol par szaz meterre vtunk epp...de nem véleményt kértem,segitseget amire a választ meg is kaptam.Azért köszi😉
2019. jan. 2. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!