Nehany kerdes egy golf 7-essel kapcsolatban?
Sziasztok. A kozeljovoben tervezek vasarolni egy 2015/2016-os Golf 7-es kombit 1.6 -os diesel motorral, es lenne nehany kerdesem vele kapcsolatban, valaki talan tud segiteni.
1. A felfuggesztese mennyire kemeny? Olyan utakon mint a mieink mennyire lehet vele erezni a godroket? Ezt azert kerdezem, mert utaztam egy baratommal akinek egy 2015-os Octaviaja van, es valami borzalom, hogy mekkorakat rug egy-egy godornel.
2. Mi a velemenyetek az 1.6-os motorrol? Lomha vele az auto, vagy lehet vele viszonylag viszonylag normalisan elindulni, palyan menni vele, vagy biztonsagosan elozni? Nekem volt egy 1.7-es diesel Astram, es annyira gyenge volt a motor ahhoz a kasznihoz, hogy kettesben nagyon el sem tudtal indulni vele (amugy nem szokasom, csak csak viszonyitas keppen irtam).
3. Volt kisebb/nagyobb problematok az autoval? Megbizthato autonak tartjatok?
Koszonom a valaszokat.
2017-es Golf kombink van, 1.4 TSI motorral. (125 LE)
A rugózása az Octaviához képest finomabb, kényelmesebb.
Mi nekünk ez az 1.4-es motor bőven jó, szerintem az 1.6-os dízel is bőven elég mindennapi közlekedésre. Bátran ajánlom, nagyon jó kis autok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!