Rokburn kérdése:
Tudnátok segíteni Vw golf 4 el kapcsolatban? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy golf 4est de nem tudom el dönteni hogy 1.6 vagy 2.0 GTI. Rövid távra a városba ide oda menni használnám csak ezért lenne jó a benzines. 1.9 TDI jó de nem amire én szeretném használni. Tudnátok segíteni melyik jobb. Spotros autót szeretnék inkább2016. okt. 28. 21:55
1/10 Mosqu!to válasza:
Hali!
Szerintem városba bőven elég az 1.6-os! És olcsóbban is jön ki: Kevesebb rá a biztosítás és az üzemanyagot se kajálja úgy,mint a nagyobbik tesója.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. okt. 29. 07:32
3/10 anonim válasza:
Keress egy 1.8-ast, ugyan annyit eszik mint az 1.6 cserébe sokkal megbízhatóbb.
4/10 A kérdező kommentje:
Olyat nem igen láttam. 1.9 TDI-n is gondolkodom abból sok van és azt hallottam megbízható
2016. okt. 29. 18:25
5/10 anonim válasza:
1.4-él és 1.6-nál minden jobb, még a 2.0szívó is.
6/10 A kérdező kommentje:
És tudnál valamit mondani hogy miért gondolod így? Tapasztalat vagy más mondta.
Köszönöm
2016. okt. 29. 22:27
7/10 anonim válasza:
Olvasd át a népítéleteket, de egy másik felhasználó által feltett kérdésbe egy emberke összeszedte a leggyakoribb problémákat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__818..
#4-es válaszoló
8/10 A kérdező kommentje:
Már meggyőztem magam nem kell 1.6.Már csak azt nem tudom el dönteni hogy 2.0 GTI legyen vagy 1.9 TDI. Nem érdekel mennyit fogyaszt csak menjen ahogy kell..sportos legyen és fürge
2016. okt. 30. 16:17
9/10 Mosqu!to válasza:
Városba 2.0! Dízel nem túl jó választás,ha sűrűn csak városba használnád. (vagy talán úgy jó,ha kéthetente elviszed pályára és egy fokozatos fordulaton "kikormolod"! :) )
10/10 A kérdező kommentje:
Igen ez a baj hogy elmegyek A-ból B-be meg haza..a dizelnek meg nem tesz jót ha elinditom leallitom. Szerintem a 2.0 lesz a nyerő ha jó áron kapok jót mert sajnos olyat nem sokat láttam..1.9 meg tucatszámra
2016. okt. 30. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!