Valaki megválaszolná nekem az alábbi kérdéseket a 3-as Golfokkal kapcsolatban?
Lassan megvenném első autómat, amire a keret 500.000 Ft. Az autóval napi 100 km-t tennék meg, ennek nagyrészét országúton, emiatt a dízelt ajánlották nekem sokan. Szóval a kérdéseim a következők:
-Mi a különbség a D, SDI, TDI, PD-TDI, GT között, illetve melyiket ajánljátok?
-Mi a különbség az különböző motorkódú autók között?
-Mennyi az átlagfogyasztás?
-Mennyire megbízható autók ezek? (5-7 évre tervezek vele egyenlőre)
-Mire kell oda figyelni a típus vásárlásakor?
Illetve ha van valami, ami szerintetek még fontos lehet, azt írjátok le :)
Köszönöm szépen a segítséget :)
"-Mi a különbség a D, SDI, TDI, PD-TDI, GT között, illetve melyiket ajánljátok?"
Miért olyan nehéz a kereső használata? Meg is vegye valaki helyetted azt a fosvágent?
Na lásd kivel van dolgod:
D, dízel
SDI, közvetlen befecskendezéses szívódízel motor, a Swirl chamber Diesel Injection
TDI, Turbo Direct Injection - a Volkswagen-konszern turbódízel motorjainak elnevezése.
PD-TDI, Pumpe Düse Turbo Direct Injection - a Volkswagen turbódízel-motorjának, az elnevezése.
GT, Gran Turismo nagy túraautó
"-Mennyi az átlagfogyasztás?"
Mekkora a motor, mekkora a kasztni, milyen nehéz a lábad?
"-Mennyire megbízható autók ezek? (5-7 évre tervezek vele egyenlőre)"
Mint bármelyik másik, ha kifogsz egy elhanyagolt autót, akkor ráköltöd a gatyádat. Ha sikerül megvenned a garázsban tartott nyugdíjas német orvos harmadik nem dohányzó lányának autóját, akkor nyertél.
3-as Golfban szerintem még nem volt PD TDI. Nekem egy 90 lovas 1Z motoros van, ezek elvileg elég elnyűhetetlenek. Az autó 20 éves, de a motorja hibátlan, csak a rozsda rágja több helyen. Az alkatrészek vicc áron vannak hozzá, a fogyasztása 5-5,5 liter/100 km vegyes használatban.
Szóval jó és megbízható egy 3-as Golf TDI, de a karosszéria szeret rohadni, emiatt az 5-7 év alatt esélyes, hogy egyszer-kétszer meg kell látogatni a lakatost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!