Te megengednéd a csajnak hogy betegye az 5 milliós, bőr üléses kocsidba a kutyáját? Vagy inkább keresnél egy másik csajt?
Még 20ezer forintos kocsiba sem engedném a kutyát.
Kutya tulajok nem értik,de nálam pl nem a kaparás a gond.A kutyának a nyelve az egyetlen dolog amivel a seggét tudja törölni.Aztán nyalogatja a mancsát,taperol nyalogat mindent.Nekem ez nem fér bele.Van olyan barátom (csaj),aki puszilgatja a kutyáját,az meg megnyalja a száját.Azóta semmi arcra puszi.Nekem ez higiéniai kérdés.Normális emberek elfogadják.Aki meg nem,annak n az én társaságom kell.És ez kölcsönös.
Téged zavar az öt milkás kocsiban a kutya (jogosan)?Akkor ne engedd.A te elveid és véleményed is tartsa tiszteletben. ;-)
Ennyi.
De te is kérdezheted,hogy neki fontosabb a kutyája,mint az,hogy te ne érezd kellemetlenül magad,mert olyat erőltetne rád,amit nem akarsz?Akkor a kutya a fontosabb?Ha igen,akkor eleve nem te kellesz neki. ;-)
most látom a kutyaponyvát hogy lepontozta a sok gyökér :)
nehogy elfogadjatok tanácsot olyantól aki már szállított kutyát, de a kocsijára is vigyáz...
Igen ankutya büdös, nyálas, szőrt hullat. Ponyva alá, utána alapos szellőztetés és porszívózás után semmi nyoma nem marad
Azért pontozták le mert a kutya alá akartad tenni.
Tedd inkább a nő alá.
(Vagy rá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!