Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Te megengednéd a csajnak hogy...

Te megengednéd a csajnak hogy betegye az 5 milliós, bőr üléses kocsidba a kutyáját? Vagy inkább keresnél egy másik csajt?

Figyelt kérdés
2019. nov. 5. 14:27
1 2 3
 21/25 Choler válasza:
0%

Még 20ezer forintos kocsiba sem engedném a kutyát.

Kutya tulajok nem értik,de nálam pl nem a kaparás a gond.A kutyának a nyelve az egyetlen dolog amivel a seggét tudja törölni.Aztán nyalogatja a mancsát,taperol nyalogat mindent.Nekem ez nem fér bele.Van olyan barátom (csaj),aki puszilgatja a kutyáját,az meg megnyalja a száját.Azóta semmi arcra puszi.Nekem ez higiéniai kérdés.Normális emberek elfogadják.Aki meg nem,annak n az én társaságom kell.És ez kölcsönös.

Téged zavar az öt milkás kocsiban a kutya (jogosan)?Akkor ne engedd.A te elveid és véleményed is tartsa tiszteletben. ;-)

Ennyi.

De te is kérdezheted,hogy neki fontosabb a kutyája,mint az,hogy te ne érezd kellemetlenül magad,mert olyat erőltetne rád,amit nem akarsz?Akkor a kutya a fontosabb?Ha igen,akkor eleve nem te kellesz neki. ;-)

2020. febr. 8. 23:42
 22/25 anonim ***** válasza:
94%
Kb 4-5 éves korában fog az autóm értéke 5 millióra csökkenni. És csak félbőr üléseim vannak. De elhiheted hogy ez nekem sem aprópénz, nem a szél fújta össze, hanem sokat dolgoztam és sokat spóroltam az autómért. De fontossági sorrendben sosem sorolnám az autómat, vagy bármely használati tárgyat, a barátnőm vagy egyéb családtagjaim elé. Így csak remélem, hogy amit a kérdésben megfogalmaztál, azt nem komolyan gondolod...
2020. febr. 9. 08:48
 23/25 anonim ***** válasza:

most látom a kutyaponyvát hogy lepontozta a sok gyökér :)

nehogy elfogadjatok tanácsot olyantól aki már szállított kutyát, de a kocsijára is vigyáz...

Igen ankutya büdös, nyálas, szőrt hullat. Ponyva alá, utána alapos szellőztetés és porszívózás után semmi nyoma nem marad

2020. febr. 9. 20:32
 24/25 anonim ***** válasza:

Azért pontozták le mert a kutya alá akartad tenni.

Tedd inkább a nő alá.

(Vagy rá.)

2020. febr. 10. 11:49
 25/25 anonim ***** válasza:
ja, bocs nem tudtam, hogy ennyi zoofil perverz van errefelé
2020. febr. 11. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!