A forgalomból véglegesen kivont autók rendszámát is végleg bevonják, vagy kiadják egy másik járműnek?
Figyelt kérdés
2019. nov. 3. 20:39
1/5 anonim válasza:
úgy tudom, nem adják ki többször ugyanazt a rendszámot.
2/5 A kérdező kommentje:
Pedig nekem az lenne a logikus, hiszen a kivont autó elvileg kikerül a rendszerből, nem áll fenn az összekeverés veszélye. Bár, gondolom a kivont autókat is jegyzik azért valahol.
2019. nov. 3. 20:54
3/5 anonim válasza:
Van még pár rendszám variáció mire elfogynak a mostani rendszámok, így jelenleg nincs szükség arra hogy keverjék össze vissza, hogy egy új autóra felraknak egy olyan betűvel kezdődő számot ami 20 éve volt soron...
4/5 anonim válasza:
Mivel nincsenek tele az utcák A, B, C, stb. rendszámokkal, feltételezem, hogy sorozatrendszámként nem adják ki.
Hogy egyedi rendszámnál mi a helyzet, azt nem tudom.
Igazából már csak néhány évre elegendő kombináció van hátra, ha azokat is kiosztják, akkor lehetséges, hogy elölről kezdik. De az is lehet, hogy teljesen új rendszámok lesznek.
5/5 anonim válasza:
+1 karakter, és határ a csillagos ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!