Szerintetek nem lanyos ez a kocsi? Kép lent.
Nagyon megtetszett ez az auto, doleg, hogy kemenytetos cabrio, ezert telen is tudnam hasznalni. Viszont nem tudom eldonteni nem-e csajos inkabb. Szoval a velemenyetekre vagyok kivancsi.
Koszonom. :)
Hat mi lesz vele a legnagyobb baj?
2000-es benzinesrol eleg jokat irtak, dizel elvileg tenyleg maceras a velemenyek szerint. Az hogy “szarfrancia” az szamomra nem mond sokat, csaladban mindig francia auto volt, megkaptak az alap karbantartast es soha egyik sem hagyott minket cserben. De persze most nem akarok itt pro es kontra vitaba szallni, de engem kizarolag a kinezete erdekel most. :)
Nekem ilyenem van mint a kettes képen.
Autonata váltós.
“Szar francia” ahhoz képest 4 éve csak a szokásos időszakos cseréket kellett elvégezni. Olajat nem zabálja igaz én 10 ezrenként cserélem szűrőstől mindenestől.
Közel 300e km van benne de nagyon megkimélt állapotú senki nem tippelt eddig 150enél többet.
Nekünk is mindig Renault volt mindenkinek és érdekes soha nem hagyott senkit egy autó se az út szélén.
Szerintem csajos!
Ez a Peugeott 206-nak a testvére így kinézetre....
Vegyél mazda MX 5-öt! Na ez aztán nem csajos és vezetési élményben a legjobb!
"japán autóba 40000-nél turbo csere(gariban)"
Mert nem tudsz vezetni. Nehogy már a technika legyen a hülye, mert te nem tudsz bánni vele. Érdekes módon vezetni tudó emberek kezében minden japán autó kimegy a világból és vissza is jön onnan 2x is. Meg nem csak japán, köbö bármi másik autó is. Vannak nagyon szar motorok, utána lehet olvasni, hogy melyek azok, azt nem szabad venni, aztán annyi.
Egyébként nem lányos autó.
#9 vegyünk vissza az arcunkból:-)
Nem én vezettem és nem is az én kocsim, hanem egy ismerősöm újonnan vett autója. Hölgy sofőr, napi használatban az autó. Ahogy írtam nekem is japán autóm van csak az szívó benzin. Neked van egyáltalán autód? Gondolom még egy olajat sem tudsz kicserélni, de nyomod a szokásos dumát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!