értem de sok kocsi jön be egyszerre...de ha kicsit várok akkor bejön egy típus? Az lenne?
Amúgy mint már írtam a piros szín az fiús és lányos is:-)
Szerintem a piros is unisex, de ha még unisexebbet szeretnél, akkor inkább a zöld, nekem mondjuk a három szín közül a kék tetszik a legjobban. Lehet, ha döntenem kellene és kislányom lenne, akkor is a kéket venném.
Kisfiunk lesz, valami narancs, zöld vagy ilyesmi babakocsit néztünk, mert következő babóra lányt szeretnénk. De a kocsi vásárlásnál úgy megtettszett a világoskék színű, hogy azt vettük. Ha valóban hugica lesz majd, nem fog kimászni a kék kocsiból, mert nem tetszik neki a színe :o))
Magánvélemény: nekem a bordó/piros színű babakocsik olyanok, mint a metálszürke autók. Olyan snasz :o) de ez csak az én hülyeségem :o)
Ja, a lényeg lemaradt, előző vagyok:
Szóval ha nektek a piros színű tetszik, vegyétek azt, a babó tényleg nem fog azért nem beleülni, mert piros, és nem zöld :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!