Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ez nagyon lányos...

Szerintetek ez nagyon lányos kocsi? Kisfiúnak gáz?

Figyelt kérdés
[link]
2009. okt. 26. 10:14
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
mármint a piros színű!Nagyon tetszik:),de fiam van...vagy inkább maradjak a zöldnél?
2009. okt. 26. 10:15
 2/13 anonim ***** válasza:
melyikre gondolsz? mert igy nem lehet tudni.
2009. okt. 26. 10:19
 3/13 anonim ***** válasza:
szerintem a piros szín lánynak és fiúnak is tökéletes.
2009. okt. 26. 10:20
 4/13 anonim ***** válasza:
jah igen melyik mert nekem bejött egy ami kék, piros és zöld színben van. Én azt néztem.
2009. okt. 26. 10:21
 5/13 A kérdező kommentje:
piros színű
2009. okt. 26. 10:23
 6/13 anonim ***** válasza:

értem de sok kocsi jön be egyszerre...de ha kicsit várok akkor bejön egy típus? Az lenne?

Amúgy mint már írtam a piros szín az fiús és lányos is:-)

2009. okt. 26. 10:25
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a piros is unisex, de ha még unisexebbet szeretnél, akkor inkább a zöld, nekem mondjuk a három szín közül a kék tetszik a legjobban. Lehet, ha döntenem kellene és kislányom lenne, akkor is a kéket venném.

Kisfiunk lesz, valami narancs, zöld vagy ilyesmi babakocsit néztünk, mert következő babóra lányt szeretnénk. De a kocsi vásárlásnál úgy megtettszett a világoskék színű, hogy azt vettük. Ha valóban hugica lesz majd, nem fog kimászni a kék kocsiból, mert nem tetszik neki a színe :o))

Magánvélemény: nekem a bordó/piros színű babakocsik olyanok, mint a metálszürke autók. Olyan snasz :o) de ez csak az én hülyeségem :o)

2009. okt. 26. 10:39
 8/13 anonim ***** válasza:
A piros szin tokeletes fiunak es lanynak is.
2009. okt. 26. 10:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Ja, a lényeg lemaradt, előző vagyok:

Szóval ha nektek a piros színű tetszik, vegyétek azt, a babó tényleg nem fog azért nem beleülni, mert piros, és nem zöld :o)

2009. okt. 26. 10:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem a babkocsi kerekei túl keményeknek, ridegeknek tűnnek. Nem fog benne nagyon zötyögni a baba?
2009. okt. 26. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!