Kisfiúnak milyen borostyánláncot vegyek? Melyik nem túl lányos? (tarka? konyak? Bordó? . Stb. )
elsőnek:
Fogzáskor ajánlatos, fájdalomcsillapító, nyugtató hatású!
Nem ékszerként akarom neki megvenni, csak reménykedem, hogy ettől kevésbé lenne fájdalmas számára a fogzás!
Bocsi az off-ért...!
Nekünk kb 4 hónapja van a babánkon,de kb ha 1-szer ha megfogta,mert amúgy szerintem észre sem veszi,hogy rajta van.. Inkább a mi ékszereink azok amik jobban érdeklik őt....mert azok ügye fénylenek....:)
Mi sem ékszerként vettük neki,hogy ezzel csinibb legyen,mert akkor már fülbevalója is lenne a kis csajunknak....,de nem...pedíg már 8 hónapos..!
Amúgy nekünk tarka van,és szerintem az is jó lenne a babádnak,meg persze a sötétebb, pasisabb is,amit te mondassz! :)
Mondjuk nem néztem meg most a linket,de tudom,hogy az milyen,mert én is sokat nézegettem őket,mire választottam...:)
Szóval mi is a foga miatt vettük neki meg neki előre,meg hát ügye "elvileg" immunerősítő is egyben meg ilyenek..!
Most volt előszőr beteg 8 hónaposan,mert elkapta ezt a 3 napos lázat... Csak akkor volt idáig nagyon nyűgi,meg sírós,de közben a fog a is jött,tehát nem tudom,hogy a betegség,vagy a foga miatt volt épp nyűgi,mert 2 is kijött neki közben....:) Azt mondják,hogy ez a 3 napos láz akár 1-2 hétig is lappanghat,tehát majd a következő fognál meglátjuk,hogy van-e hatása a láncnak...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!