Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiúnak milyen borostyánlánc...

Kisfiúnak milyen borostyánláncot vegyek? Melyik nem túl lányos? (tarka? konyak? Bordó? . Stb. )

Figyelt kérdés

én talán a bordóra szavaznék, az talán kisfiús, nem?

[link]

2010. ápr. 6. 10:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
10%
Ez szép, kisfiús is, de minek egy babára, gyerekre, pláne kisfiúra olyat kényszeríteni, amit nagy eséllyel utálni fog és zavarja? Vagy valami ezoterikus hókuszpókusz?
2010. ápr. 6. 10:21
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
A borostyánlánc egy nagy hülyeség.Semmilyen hatása nincs és ha a nyakára teszed,akkor könnyen megfulladhat tőle.Nem kell hinni az ilyen reklámoknak.
2010. ápr. 6. 10:23
 3/17 anonim ***** válasza:
Szerintem fekete cserkó:)
2010. ápr. 6. 10:29
 4/17 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik az ovális szemű,bordó.Az én fiamnak is van,de neki a világos.Szép napot nektek!
2010. ápr. 6. 10:30
 5/17 A kérdező kommentje:

elsőnek:

Fogzáskor ajánlatos, fájdalomcsillapító, nyugtató hatású!

Nem ékszerként akarom neki megvenni, csak reménykedem, hogy ettől kevésbé lenne fájdalmas számára a fogzás!

2010. ápr. 6. 10:32
 6/17 anonim ***** válasza:
mi popoliniset vettünk, kicsi, aranyos, szemenként csomózott, fiunak, lánynak is tökéletes, szerintem :-)
2010. ápr. 6. 10:39
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi az off-ért...!

Nekünk kb 4 hónapja van a babánkon,de kb ha 1-szer ha megfogta,mert amúgy szerintem észre sem veszi,hogy rajta van.. Inkább a mi ékszereink azok amik jobban érdeklik őt....mert azok ügye fénylenek....:)

Mi sem ékszerként vettük neki,hogy ezzel csinibb legyen,mert akkor már fülbevalója is lenne a kis csajunknak....,de nem...pedíg már 8 hónapos..!

Amúgy nekünk tarka van,és szerintem az is jó lenne a babádnak,meg persze a sötétebb, pasisabb is,amit te mondassz! :)

Mondjuk nem néztem meg most a linket,de tudom,hogy az milyen,mert én is sokat nézegettem őket,mire választottam...:)

Szóval mi is a foga miatt vettük neki meg neki előre,meg hát ügye "elvileg" immunerősítő is egyben meg ilyenek..!

Most volt előszőr beteg 8 hónaposan,mert elkapta ezt a 3 napos lázat... Csak akkor volt idáig nagyon nyűgi,meg sírós,de közben a fog a is jött,tehát nem tudom,hogy a betegség,vagy a foga miatt volt épp nyűgi,mert 2 is kijött neki közben....:) Azt mondják,hogy ez a 3 napos láz akár 1-2 hétig is lappanghat,tehát majd a következő fognál meglátjuk,hogy van-e hatása a láncnak...:)

2010. ápr. 6. 10:44
 8/17 anonim ***** válasza:
17%
Fogzás elleni fájdalomra nyaklánc? Tényleg mindent el lehet adni, amíg ennyi hiszékeny ember van... És a gyorsabb szobatisztaságra szoktatáshoz fülbevaló, a tisztább beszédhez meg varázscipő?:)))
2010. ápr. 6. 11:33
 9/17 anonim ***** válasza:
61%
Aki nem hisz a láncban,miért nem siklik tovább a kérdésen...?
2010. ápr. 6. 11:42
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Mert szeretné megérteni, hogy mire jó az ilyen hókuszpókusz vagy hogy miért adható el minden gagyi? El tudjátok magyarázni, hogy mi a magyarázat egy nyaklánc és a fájdalom csökkenése között? Szeretném megérteni, de akkor ne csak annyi legyen, hogy "már sokaknál bevált":)
2010. ápr. 6. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!