Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiúnak milyen borostyánlánc...

Kisfiúnak milyen borostyánláncot vegyek? Melyik nem túl lányos? (tarka? konyak? Bordó? . Stb. )

Figyelt kérdés

én talán a bordóra szavaznék, az talán kisfiús, nem?

[link]

2010. ápr. 6. 10:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Aki nem hisz benne,az ne higyjen...! Viszont aki ezzel is esetlegesen megpróbálja enyhíteni a babája fájdalmát,azt miért kell hülyének nézni? (Itt a varázscipőre gondolok,meg a többi hitetlenkedőre.!)

Akit meg tényleg érdekel,hogy mi is ez a kő,mert ő még nem hallott róla,nézze meg a linket,mert azon az oldalon levan írva róla 1-2 dolog!

Bocsi az off-ért megint!

Csak visszanéztem,hogy ki mit írt még!

A 8 hónapos kislány anyuja voltam!

Amúgy meg mindenkinek további jó babázást kívánok!

2010. ápr. 6. 14:02
 12/17 anonim ***** válasza:

"Aki nem hisz benne,az ne higyjen...!"

Tényleg komolyan érdekelt, hogy hogyan függ össze a fájdalom csökkentése és a kő, de úgy látszik erre kár indoklást várni, mert csak kb. ilyen szintűeket kapok, mint az idézett mondat.

2010. ápr. 6. 15:43
 13/17 anonim ***** válasza:

"Akit meg tényleg érdekel,hogy mi is ez a kő,mert ő még nem hallott róla,nézze meg a linket,mert azon az oldalon levan írva róla 1-2 dolog!"

Gondolom ezt nem láttad....!

Te nagyon színvonalas válaszoló....!

Gondolom könnyebb egyből varázscipőkkel viccelődni,mint megnézni a kérdésedre a választ!

További szép napot!

2010. ápr. 7. 10:10
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Azt hittem képes elmondani 5 mondatban aki használja. Ha valamire nem tudom a választ vagy nem tudom megindokolni a "csak"-ot, akkor a legkönnyebb netoldalra hivatkozni. Ez meg a te színvonalad... Nekem meg ez a válasz arra, hogy mennyi igazság van ezekben...:)
2010. ápr. 7. 14:48
 15/17 anonim ***** válasza:
14.48-as!Ott van pl.a rózsakvarc,hegyikristály.Gondolom ezekről sem hallottál még.Tudod ezeknek a köveknek mind-mind jó hatásaik vannak...
2010. ápr. 7. 18:44
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen hogy hallottam, szépek is, kaptam is ilyen nyakláncot. De azon kívül hogy szép, semmit nem ér, pedig hordtam. De biztos nem hittem benne eléggé:) Na mindegy, nem ez a gond, mindenki abban hisz amiben akar, de szánalmas, hogy nem tudjátok hogy miben miért hisztek. Ha tudnátok, akkor le is tudnátok írni, de nem véletlen, hogy egyeteln értelmes magyarázat sem érkezett. (Nem netoldal és nem az hogy a másiknak is jó hatása van, hanem hogy a kő és a fogzási fájdalom hogy függ össze.) De nem baj, higyjetek csak benne, akkor biztos használ, csak szegény gyerek ne fulladjon meg a ráaggatott vackokban.
2010. ápr. 7. 18:48
 17/17 A kérdező kommentje:

utolsónak:

"A bébi borostyán láncot már 8 hetes kortól ajánlott viselni. Természetesen bármikor el lehet kezdeni, de érdemes minél előbb, mert így a baba megszokja, még mielőtt igazán feltűnne neki, és nem fogja piszkálni, húzogatni.

A testhő hatására illóolajok válnak ki a fosszilis fenyőgyantából, melyeknek nyugtató, fájdalomcsillapító hatásuk van. "

2010. ápr. 11. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!