Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van jelentősége használt...

Van jelentősége használt autóvásárlásnál hogy hány tulajdonosa volt korábban?

Figyelt kérdés
Lekérdezésnél időnként meglepően sokat ír néhány autónál, de ha relatíve normális állapotban van a gépjármű, akkor ennek van bármi jelentősége?
2019. nov. 3. 16:35
 1/4 Barney662 válasza:
Alapvetően nem. Lehet egy gazdás is, ha nem vigyázott rá. Viszont tény, ha túl sok gazdája volt, lehet valami olyan problémája, amit egyikük sem akart megjavítani, és csak gyorsban túl adtak rajta.
2019. nov. 3. 17:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha egy 5 éves autónak 3 gazdija volt, az biztos érdekes.
2019. nov. 3. 18:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem gond de gyanus lehet ha kis idon belul sok tulajdonosa volt. Lehet volt vele valami problema, senki sem akarta megjavitani hanem csak elpaszolni valakinek.

Viszont az ne tantoritson el hogy tobb tulajdonosa is volt. Vidd el egy szerelohoz hogy nezze at, nem tart tovabb 1-2 oranal es szerintem 30-40 ezernel biztos nem kerul tobbe de lehet hogy sokat is mondta arra. Ott kiderul van e baja, ha igen akkor mi es mennyibe kerul megjavitani. Ez alap dolog es nem kell talalgatnod hogy jo auto e vagy sem.

Beszeld le az eladoval hogy elvinned egy szerelohoz atnezetni abban az esetben ha amugy tetszik az auto. Ha nem engedi akkor felejtsd el.

En is elvittem az autot szerelohoz mielott megvettem mert 12 eves, ki tudja hogy tartottak karban. Fekeket kell cserelnem hamarosan meg futomu beallitas, kellett ra 4 uj abroncs es ennyi. Olcson vettem de rakolthettem volna meg ugyan ennyit ha valami komoly baja van.

2019. nov. 3. 18:53
 4/4 Nyakasparasztgazda ***** válasza:

Ha kereskedésben beszámoltàk, az is beleszámít a tulajok szamaba...

Ne parazz rajta...

2019. nov. 3. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!