Széles vagy keskeny abroncs?
Figyelt kérdés
E11 Corolla. A leírása szerint 175 és 185 mm vastagságú abroncsot is lehet rá tenni. Most 175-ös van rajta. Milyen előny származik belőle, ha a vastagabbat választom?2019. nov. 2. 00:53
2/6 anonim válasza:
Az nem a vastagságot hanem a szélességet jelöli és a szélesebb gumit némileg jobb tapadás és ezzel arányosan kicsivel magasabb üzemanyagfogyasztás jellemzi.
3/6 anonim válasza:
Normál utcai használatban gyakorlatilag semmi. Mert gondolom nem az időmérős köröket akarod futni ezzel az autóval a Hungaroringen...
4/6 anonim válasza:
Én ilyet tettem fel és nem lehet észre venni.
5/6 anonim válasza:
Én pont 175 helyett tettem 185-öt a Renaultra. Mintha más futómű lenne alatta, a 185 javára. Persze ehhez hozzásegít a széles felni is.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!