Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti az ilyen keskeny erdei...

Ti az ilyen keskeny erdei utakon mennyivel szoktatok menni, kanyarodni?

Figyelt kérdés
[link]

2019. okt. 27. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez viszonylag simának tűnik, attól függ melyik kocsival vagyok. Mindkettő coupé, egyik ültetett... Azzal még óvatosabban. Nem driftelgetek, drága mulatság lenne.
2019. okt. 27. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
Mondeo kombival kb. 60 70 körül. Persze számit az is hogy mi a korlátozás ;)
2019. okt. 27. 18:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel annyira nem keskeny, és az út is elég jó, ezért elég dinamikusan, de ésszel, ahogy a kanyarok engedik.
2019. okt. 27. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Skoda Roomsterrel ilyen utakon ha járok max 40-50-el megyek, azért komolyabb kanyarokban inkább visszalassítok 25-30-ra.
2019. okt. 27. 18:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
50-60 kanyarban 30-40, persze függ kanyartól, időjárástól, napszaktól. Ismeretlen úton nem szeretek vakon menni, inkább lassítok.
2019. okt. 27. 19:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Annyival, hogy gondolatban minden kanyar után ott van valami erdei munkagép, oldalra meredő rettenetes célszerszámmal, szóval annyival, hogy ezt a helyzetet kezelni tudjam.

De tetszés szerint oda lehet képzelni egymás mellett kerékpározó szülőket, közrefogva egy rakás gyereket. Szóval ennyivel...

2019. okt. 27. 19:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem mert kezdőbb sofőr vagyok és eddig csak városban vezettem. Most kell majd először egy komolyabb útra mennem, amiben lesz sok ilyen erdős rész is a környéken. Élvezem a vezetést és magabiztos is vagyok, de azért gondoltam felteszem ezt a kérdést, hogy mégse "vakon" menjek bele a dologba. Esetleg valami tanács?
2019. okt. 27. 21:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy menj, ahogy te biztonságosnak érzed, ha az anyósülésen ugat a haver, hogy menj gyorsabban, mert töketlen vagy, akkor xard le. A biztonság fontosabb.

Figyelj a vadakra is, minap ment át előttem egy bambi, Pesten, ott ahol 70-nel lehet menni.

Ha este mész, akkor felkapcsolhatod a refit, ha nincs más. Kátyúkra vigyázz, nem olcsó móka bebszni az olajteknőt.

2019. okt. 27. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!